Starity

Cher Lloyd lemezszerződést kapott

2010. december 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher Lloyd, a brit X Faktor egykori versenyzője 2 millió fontos lemezszerződést írt alá, így már biztos, hogy a közeljövőben lesz lemeze.

hirdetés
Cher Lloyd lemezszerződést kapott

A hírt, miszerint Cher Lloyd lemezszerződést írt alá, Simon Cowell erősítette meg. Immáron azt is tudni lehet, hogy az értéke 2 millió angol font. A szerződés továbbá kiköti, hogy a hölgynek egy duettet is fel kell énekelnie a korongra nem mással, mint egykori mentorával, Cheryl Cole-lal.

A dolog többeket meglepetésszerűen ért, mivel Cher nem is nyerte meg az X Factort, illetve többen szívesebben hallgatnák a közönségkedvenc, Mary Byrne-t, akit nem mellesleg Cher ejtett ki.

Maryben is van némi felháborodás, hiszen kiesésekor beteg volt, ám ha ezt elnézi neki a zsűri, akkor ő jutott volna tovább, továbbá azt is biztosra veszi, hogy akkor a lemezszerződéshez is ő jut hozzá.

Nos, ha Cher nem Simon Cowell kiadójától kapta volna az ajánlatot, akkor sem kellene elkeserednie, hiszen Jay-Z mindenképp felkereste volna munkaügyben.

A 17 éves énekesnő így az X Factor alapítóatyjának kiadójánál, a Sycónál jelentetheti meg debütáló albumát. Ennél a kiadónál van szerződése jelenleg Leona Lewisnek, Joe McElderrynek, Alexandra Burke-nek, vagy a brit X Factor idei, 2010-es szériája győztesének, Matt Cardle-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek