Starity

WWE Divák szabadlábon

2010. május 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok olyan személy van a médiában, akik elkezdenek járni egy úton, majd másikra térnek át. Vegyük például a modellekből lett színésznőket. Lehet egy birkózóból popsztár?

hirdetés
WWE Divák szabadlábon

Mickie James 2003-ban kezdte birkózói pályafutását, karrierje során ötször volt Női bajnok és egyszer Diva bajnok és több egyéb címet szerzett a WWE-n kívül is. 2010. április végén otthagyta a WWE-t, énekesi karrierbe kezdett, első single cd-jét február 16-án Are you with me? címmel adta ki, albuma megjelenése május végére várható. Country albumot készített, amihez nagyon is passzol hangja.

Maria Kanellis 2004-ben került a WWE-hez Diva Search útján. Övet sosem szerzett, mindig is elesett szerepeket kapott, 2010-ben nem is nagyon lépett ringbe, jelenleg is a Celebrity Apprentice c. valóságshowban szerepel. Mickie-hez hasonlóan ő is idén hagyta el a WWE-t, február 26-án és szintén azért, hogy énekesi karrierbe kezdjen. Első albumát április 13-án adta ki Seven Sins címmel, melynek első single cd-je a Fantasy. A szám igen kellemes, fülbemászó muzsika, talán még jövője is lehet.

Nem tudni mit hoz a jövő, hisz Lilian Garcia is énekesnői ambíciói miatt hagyta el a WWE világát, viszont a 2007-es ¡Quiero Vivir! óta nem igazán hallani tőle új számot vagy albumtervet.

Én nagyon remélem, hogy a két kezdő énekesnőnek sikerül megvetnie a lábát a zenei iparban, hisz jó hangjuk van, de ez ugye nem rajtam múlik... Nektek hogy tetszenek a számok?

Az én kedvencem:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek