Starity

Divattippek Kendall és Kylie Jennertől

2010. december 25. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lépjünk túl Kimen, Khloén és Kourtney-n – már Kendall és Kylie Jenner, a K, mint Kardashian című valóságshow legfiatalabb szereplői is a rivaldafényt élvezik, és sok tanácsot kaptak híres nővéreiktől. Most a divatról és a hírnévről beszéltek.

hirdetés
Divattippek Kendall és Kylie Jennertől

A Keeping up with the Kardashians, magyarul K, mint Kardashian című valóságshow már 2007-ben debütált az amerikai csatonákon. Megismerhettük a Kardashian-Jenner életét, azonban a legtöbb figyelmet egyértelműen az idősebb nővérek, Kim, Khloé és Kourtney Kardashian kapták, míg a fiatalok, Kendall és Kylie Jenner kiszorult a rivaldafényből. Azonban karrierjüket már ők is beindították: mindketten modellkedni kezdtek, amit a 15 éves Kendall csinál rendszeresebben.

Kendall szerénynek vallja magát – szerinte ugyanis mindig is az volt –, és azt mondja, mikor a show kezdődött, furcsa volt a nagy felhajtás. Kylie egyetért, viszont vállvonogatva megjegyzi, hogy mostmár normálisnak találják, hiszen ez lett az életstílusuk. Próbálnak nem figyelni arra, amit az emberek mondanak, miközben a nővéreik tanácsokkal látják el őket. „Ne keress rá magadra a Google-ön!” az egyik legfontosabb szabály: a három Kardashian lány ugyanis azt vallja, hogy a barátok és a család úgyis jobban tudja, mint az internet.

TEEN VOGUE: Mi a legjobb tanács, amit a nővéreitektől valaha kaptatok?
KENDALL: A fiúkról: „Ne bízzatok bennük!”
KYLIE: A hírnévről: „Ne figyeljetek arra, amit az emberek mondanak, mert nem tudják az igazságot.”

TEEN VOGUE: Milyen a stílusotok most?
KENDALL: Trendin öltözködöm, de van határa. Otthon melegítőben vagyok. Ha elmegyek valahova, farmert és pulcsit, vagy miniruhát veszek fel. Régebben hordtam magassarkút, de 178 centisen mindenkinél magasabb vagyok, szóval az utóbbi időben laposat hordok.
KYLIE: Szeretem keverni a stílusokat. Nicole Richie-nek például nagyon jó a divatérzéke.

TEEN VOGUE: Van divatideálotok?
KENDALL: Imádom a nővéreim stílusát.
KYLIE: A nővéreim és az anyukám. Tőlük veszek ötleteket, aztán átdolgozom. Leginkább Kourtney stílusát bírom, mert azt veszi fel, amit akar, és klasszá teszi. Megengedi, hogy hordjam bármelyik ruháját. Mindig kölcsönveszem a farmerjait.
KENDALL: Ha a nővéreink kinőnek bármelyik ruhájukat, nekünk és Kylie-nak adják. Khloénak és nekem egy a cipőméretünk, szóval gyönyörű cipőket kapok tőle. Kim pedig egy Balenciaga táskát adott a szülinapomra, amit imádok.

TEEN VOGUE: Gondolom, ezért jó lányos családban élni. És ti ketten osztoztok?
KYLIE: Hát, ezt nem osztkozkodásnak hívnám – inkább lopásnak!
KENDALL: Kylie szó szerint minden nap vásárol, szóval mindig találok valami újat a ruhásszekrényében.

TEEN VOGUE: Az anyukátok megengedi, hogy kölcsönvegyetek tőle dolgokat?
KYLIE: Leginkább cipőket és ékszereket. A Teen Choice Awardson a miniruhámat anya cipőjével és ékszereivel dobtam fel. Mindig is imádtam a stílusát.

TEEN VOGUE: Mindketten mostanában kezdtetek modellkedni. Tervezitek a folytatást?
KENDALL: Remélem! Imádom az egészet. A kedvenc részem, amikor felveszem a szép ruhákat, megcsinálják a hajam és a sminkem. Az álommunkáim az olasz Vogue-ban vagy a Chanelben lennének!
KYLIE: A színészetet is kipróbálnám, de a főiskola az első.

TEEN VOGUE: Esetleg vannak terveitek saját valóságshow-val kapcsolatban?
KYLIE: Na, ez határozottan valami, amiről el fogunk gondolkozni!


Fotó: Teen Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek