Starity

Beckhamék New Yorkba költöznek

2010. december 25. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A család Los Angelesből New Yorkba költözik Victoria munkája miatt, de megtartják a hollywoodi házukat, amit David fog használni a meccsei idején – ugyanis nem hagyta el csapatát, az LA Galaxyt.

hirdetés
Beckhamék New Yorkba költöznek

Az egyik leghíresebb sztárpár jelenleg a kaliforniai Los Angelesben él – ahol David a Los Angeles Galaxynál játszik –, de van otthonuk a szülőhazájukban, Londonban, és Dél-Franciaországban is, és most készen állnak, hogy egy manhattani lakást is magukénak tudhassanak, ugyanis divattervezőként Victoria ott szeretne élni a világ legdivatosabb városában.

„Annyira fontos nekem a munkám, és Los Angeles egyszerűen nem egy divatváros” – mondta Victoria egy barátjának, állítja a brit Now magazin.

„A baráti társasága feloszlott Los Angelesben, és Davidnek pedig többet kell utaznia, mint ahogy előre várta. Neki logikusnak tűnik, hogy egy olyan divatfővárosban éljen, mint New York. Közelebb áll Londonhoz és Európához az üzleti találkozóihoz” – nyilatkozta a bennfentes.

Azonban David még mindig a Los Angeles Galaxyhoz tartozik, tehát a pár – akiknek három fiuk van – megtartja a Beverly Hills-i otthonát, amit David akkor fog használni, amikor játszik.

„David hozzá van szokva az utazáshoz – bólint Beckhamék közös ismerőse. – De ez első, hogy tartós időre ilyen messze van a csapatától. Ha meccsei lesznek, Los Angelesben marad. Még mindig szeretik Los Angelest, és nem gondolkodnak az ottani házuk eladásán, de Hollywood központjában élni már nem tetszik nekik, és úgy érzik, ideje változtatni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek