Starity

Cheryl Cole nem Derek Houghfal ünnepelt

2010. december 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Derek Hough hiába akarta Cheryllel tölteni a karácsonyt, ez sajnos nem jött össze, mivel az énekesnő az utolsó pillanatban lemondta az előre megszervezett ünneplést.

hirdetés
Cheryl Cole nem Derek Houghfal ünnepelt

A gyönyörű énekesnő, Cheryl Cole igencsak elfoglalt mostanában, a második kislemeze is nem olyan régen jelent meg, amin még a betegségéből visszatérve kezdett el dolgozni. A mozgalmas élet miatt rá is fért a pihenés, s úgy döntött, hogy a karácsonyt az amerikai táncossal, Derek Houghfal tölti, akivel már az utóbbi időben össze is hozta a bulvársajtó, ám Cheryl elmondása szerint kizárólag csak baráti viszonyban vannak egymással, s jelenleg is egyedülálló. 

Cheryl Cole úgy döntött, hogy a családjával tölti a karácsonyt Newcastle-ben, ami önmagában egyáltalán nem lenne baj, csakhogy Derek már mindent gondosan megszervezett a Los Angeles-i közös karácsonyhoz, amit az X Factor mentora az utolsó pillanatban mondott le.

A Girls Aloud egykori énekesnője  már elmesélte, hogy karácsonykor otthon, melegítőben fogja kóstolgatni édesanyja főztjeit. Erről csupán Derek Hough nem tudott, és várva várta a közös karácsonyozást. Végül Cheryl értesítette barátját, aki el is fogadta a tényt, viszont lehet, hogy még most is reménykedik abban, hogy Cheryl meggondolja magát.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek