Starity

Anne Hathaway dalra fakad

2010. december 26. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő ezúttal egy életrajzi film ajánlatát fogadta el, melyben Judy Garlandot testesítheti meg. A produkció készítői szívesen vennék, ha a színésznő saját hangján énekelne a moziban.

hirdetés
Anne Hathaway dalra fakad

A legújabb hírek szerint Anne Hathaway egy önéletrajzi ihletésű filmben fog szerepelni, mely Judy Garland karrierjéről és magánéletéről szól – ha egyáltalán sikerül leforgatni.

A filmről Anne beszélt először a BBC-nek: „Ez egy nagyon érzékeny projekt. Nagyon sok történet kering róla, és mi nagyon igyekezni fogunk, hogy a legjobbat hozzuk ki az egészből. Most ezzel foglalkozunk, de nem sietünk sehova. Tudom, hogy ez úgy hangzik, mintha egy véget nem érő dologról lenne szó, pedig nem az csak nagyon kis lépésekben haladunk.”

A színésznő elmesélte, hogy nem szeretne énekelni, annak ellenére, hogy a film készítői ragaszkodnak hozzá. „Én biztosan nem tudok úgy énekelni, mint Judy Garland, de azt szeretnék, ha én énekelnék a filmben. Én azt hiszem, hogy az embereknek nem fog bejönni, ha nem Judy bámulatos hangját kapják vissza.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek