Starity

Thalíát iPaddel lepték meg anyák napjára

2010. május 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőt az amerikai Robin Hood Alapítvány jótékonysági estjére való érkezésekor csípték el az Univisión riporterei, ahol örök riválisa, Paulina Rubio terhességére is reagált.

hirdetés
Thalíát iPaddel lepték meg anyák napjára

El Gordo y la Flaca, Univisión, New York, 2010. május 10. — A gyönyörű énekesnő éppen a Robin Hood Foundation jótékonysági gálájára érkezett, de ahogy lenni szokott, a kocsiból való kiszállását követően riporterek hada özönlötte el.

Az Univisión csatorna munkatársai rögtön feltették neki a kérdést, hogy mit kapott anyák napjára (melyet Mexikóban és az Egyesült Államokban május második vasárnapján ünnepelnek), amelyre a latin díva a következőképpen reagált: „Milyen pletykásak vagytok! A híres iPadet! Nagyszerű!” Azt viszont nem árulta el, hogy e nagyszerű ajándékot kedvesétől – Tommy Mottola –, avagy családjától kapta-e.

Majd arról kérdezték, mit szól örök riválisa, Paulina Rubio terhességéhez. „Már nagyon régen nem láttuk egymást, és most legutóbb valami változást láttam a szemeiben, hogy valami történik éppen, és utána jött is a hír... ez a legjobb és a legszebb dolog, ami történhet egy nőnek az életében! Élvezze és legyen boldog!” – mondta, majd hozzátette, hogy szerinte kisfiú lesz, „egy Paulito”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek