Starity

Takács Nikolas: „Győztesnek érzem magam!”

2010. december 26. 22:10   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Takács Nikolas győztesnek érzi magát a sok koncertfelkérés és a rengeteg szeretet miatt, amit rajongóitól kap.

hirdetés
Takács Nikolas: „Győztesnek érzem magam!”

Takács Nikolas nem nyerte meg az X-Faktort, mégis győztesnek érzi magát, mert rengeteg szeretetet kap a rajongóitól, és a koncertfelkérések miatt egyetlen perc szabadideje sincs. Az ünnepi időszakban is csak a szentestét tudta családjával tölteni.

A kalapos srác a következőt nyilatkozta: „A két, karácsonyi X-Faktor-nagykoncert után csupán egyetlen napra tudtam hazamenni Galántára, hogy a családommal töltsem a szentestét. 25-én már jönnöm is kellett vissza, mivel Szombathelyen volt koncertünk, ráadásul egészen júliusig betelt a naptáram, annyi fellépésem lesz.” 

A rajongók a Budapest Sportarénában tartott karácsonyi koncerten is elárasztották szeretetükkel a galántai fiút.

„Lehet, hogy nem én lettem az első, mégis győztesnek érzem magam, hiszen annyian szeretnek és annyi nézőnek vagyok én a kedvence, hogy egy percig sem érezhetem magam vesztesnek. Ezt a bizalmat, azt a rengeteg szavazatot szeretném meghálálni azzal, hogy mindent megteszek azért, hogy a jövőben is minél többet halljanak rólam” – mesélte boldogan a tehetséges énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek