Starity

2010 legaranyosabb sztárcsemetéi

2010. december 27. 12:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010 a gyermekáldás éve volt a sztárvilágban. A People magazin összegyűjtötte az év legaranyosabb babáit hónapokra bontva.

hirdetés
2010 legaranyosabb sztárcsemetéi

2010 a gyermekáldás éve volt a sztárvilágban. Egész Hollywood babázik. A People magazin összegyűjtötte az év összes hónapjának legaranyosabb csemetéit. 

Január

Matthew McConaughey és Camilla Alves második gyermekét, Vida Alves McConaugheyt találták a hónap legbájosabb újszülöttjének, aki január 3-án látta meg a napvilágot. A gyermek születése után a színész a következőt írta honlapján: „A Vida portugálul annyit jelent, hogy élet, és ez az, amivel Isten ma reggel megajándékozott bennünket. Camila remekül van, és megtiszteltetésnek érezzük, hogy ezzel a kicsi lánnyal bővült a családunk.” 

Januárban születtett még: Will Ferrell fia, Axel (jan. 23.); Emily Mortimer lánya, May (jan. 15.); Bo Bice fia, Ean (jan. 22.) 


Február

A hónap legtündéribb csöppségének Christina Milian kislányát, Violet Madison Nasht választották, aki február 26-án született. Az énekesnő és a rapper, The-Dream házassága nem tartott sokáig, de Christina örül kapcsolatuk gyümölcsének. „Most mindent érte teszek. Neki szentelem az életemet.”– mondta a sztár. 

Februárban születtett még: Gary Busey fia, Luke (febr. 23.); Jim Carrey unokája, Jackson (febr. 26.) 


Március

A hónap legelbűvölőbb apróságának Rebecca Gayheart és Eric Dane gyermekét, Billie Beatrice Danet találták, aki március 3-án jött világra. A sztárpár 2008-ban a válást tervezte, de a csöppség érkezése megmentette házasságukat. A kislány érdekében együtt maradtak. 

Márciusban születtett még: Jenna Elfman fia, Easton (márc. 2.); Joey Lawrence lánya, Liberty (márc. 4.); Oliver Hudson fia, Bodhi (márc. 19.) 


Április

A hónap legédesebb babája címen Mark McGrath ikrei osztoznak, Lydon Edward és Hartley Grace McGrath, akik április 29-én jöttek a világra. A Sugar Ray frontembere a következőt írta népszerű mama-baba blogjában: „Aludt már el a kisgyermeked a nyakad hajlatában, érezted, hogy a két szív egyként dobban, mialatt tökéletes új babaillatba burkolózol? Nos én igen… és ez felbecsülhetetlen.” 

Ááprilisban születtett még: Robin Thicke fia, Julian (ápr. 6.); Amanda Peet lánya, Molly  


Május

A hónap legtüneményesebb aprósága Bethenny Frankel és Jason Hoppy kislánya, Bryn Casey lett, aki váratlan meglepetést okozott a párnak, hiszen öt héttel a várt előtt, május 8-án született. A New York igazi feleségei valóságshow sztárja a következőt írta mama-baba blogjába: „Minden közhely igaz: az anyaság varázslatos, ez egy ajándék, egy csoda, és igen, a fellegekben járok."

Májusban születtett még: Claudia Schiffer lánya, Cosima (május 14.); Kerri Walsh fia, Sundance (május 19.); Monica Bellucci lánya, Léonie (május 21.) 


Június

A hónap legelragadóbb csöppségének Tiffani Thiessen és Brady Smith kislányát, Harper Renn Smitht választották, aki június 15-én látta meg a napvilágot. A színésznő a következőt mondta: „Ez az a fajta szeretet, amit soha nem fogsz igazán megérteni. Nem ismered ezt a személyt régóta, de mindennél jobban szereted.” 

Júniusban születtett még: Kevin Costner lánya, Grace; John C. McGinley lánya, Kate (június 24.) 


Július

A hónap legbűbájosabb babájának Diego Luna kislányát, Fiona Lunát találták, aki július 1-jén jött világra. A szülők nem gondolkodtak sokat a kicsi nevén. Az apróságot a mexikói színész édesanyja után nevezték el. „Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki gondolt ránk és aki megtisztelte a meghitt pillanatot, amire vártunk - a család legújabb tagjának érkezését.”– nyilatkozták a büszke szülők.

Júliusban születtett még: Tamyra Gray lánya, Sienna; Diablo Cody fia, Marcello (július 27.) 


Augusztus

A hónap legédesebb csemetéjének Rachel Dratch kisfiát, Eli Benjamin Wahlt választották. Nem csak a színésznő terhessége volt meglepő, de a baba érkezésének dátuma is. A pici augusztus 24-én jött világra, négy héttel a várt időpont előtt. „Engem megdöbbent, hogy mennyire fáradhatatlan. Minden reggel 3:30-kor kel és fent van estig. Ez a szeretet Eli iránt mindent elsöpör.” – mesélte a színésznő párja.

Augusztusban születtett még: Amy Poehler fia, Abel (aug. 6.); Jodie Sweetin lánya, Beatrix (aug. 31.); Georgina Chapman lánya, India (aug. 29.) 

Szeptember

A hónap legbájosabb újszülöttje Mario López kislánya lett, aki a Gia Francesca López nevet kapta. A pici szeptember 11-én jött világra. „Ő tökéletes… Csak menni akarok és bámulni őt egész nap.” – mondta az újdonsült apuka.

Szeptemberben születtett még: Danica McKellar fia, Draco; James Van Der Beek lánya, Olivia (szept. 25.) 


Október

Ebben a hónapban Céline Dion tündéri ikrei osztoznak a hónap legelragadóbb babája címen. Az énekesnő és férje, René Angélil október 23-án köszönthették Eddy és Nelson Angélilt családjukban. „A szeretet, amit legbelül érzek, amit véghez vittünk - nem tudom szavakba foglalni. Ez nagyobb, mint maga az élet.” – mondta az énekesnő.

Októberben születtett még: Matt Damon lánya, Stella (okt. 20.); Neil Patrick Harris ikrei, Harper és Gideon (okt. 12.); Alicia Keys fia, Egypt (okt. 14.) 


November

Adriana Lima és Marko Jaric első gyermeke, Valentina Lima Jaric lett a hónap legtüneményesebb babája. A csöppség november 15-én jött világra. „Számomra a világ legjobb munkája édesanyának lenni. Mindig úgy gondoltam, hogy létezik feltétel nélküli szeretet. Már tudom, hogy valóban így van, mert ezt érzem.” – mesélte a brazíliai szupermodell.

Novemberben születtett még: Maya Rudolph lánya, Lucille; Judy Reyes lánya, Leila (nov. 27.) 


December

A hónap legangyalibb csecsemője Kendra Wilkinson és Hank Baskett kisfia, Hank Randall Baskett IV lett, aki december 1-jén jött világra. A Playboy-villa lányaként ismertté vált modell a következőt mondta: „Amikor felébredek muszáj odarohannom hozzá, meg kell ölelnem és puszilnom, mert ő egy valóra vált álom. Ez a legcsodálatosabb érzés a világon.”

Decemberben születtett még: Gisele Bündchen fia, Benjamin (dec. 9.); Kourtney Kardashian fia, Mason (dec. 14.) 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek