Starity

Hugh Hefner: „Igen, eljegyeztem Crystalt”

2010. december 27. 10:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaz a hír! A 84 éves Hugh Hefner két válás után is hisz a szerelemben, szerinte ugyanis kortól független... ezért karácsonykor eljegyezte a 24 éves, playmate-ként dolgozó barátnőjét.

hirdetés
Hugh Hefner: „Igen, eljegyeztem Crystalt”

Már tettek félreérthető megjegyzéseket, és már felröppentek a hírek az eljegyzéssel kapcsolatban, de addig nem lehettünk benne biztosak, amíg legalább az egyik fél is megerősítette volna – de ez most végre megtörtént.

„Igen – a gyűrű, amit Crystalnak adtam, egy eljegyzése gyűrű. Nem is akartam eltitkolni – írta a Playboy-alapító december 26-a reggelén Twitteren. – Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!”

Természetesen erre a kijelentésére a rajongók – és persze a rosszindulatú megjegyzéseket tevők – azonnal elkezdtek kérdezősködni, és rengeteg gratuláció is érkezett. Annyira sok, hogy a „Hefner” szó bekerült a Trending Topicsba, ahova olyan szavakat vagy kifejezéseket tesz be a rendszer automatikusan, melyek a legtöbbször szerepelnek a tweetekben.

„A mai film után Crystal és én átadtuk az ajándékainkat. Én Crystalnak egy gyűrűt adtam. Amikor odaadtam neki, sírva fakadt. Ez a legboldogabb karácsony estém, amit valaha is átéltem” küldte az üzeneteket még december 25-én, amikor nem árult el többet.

Tehát a szőke, modellként dolgozó lánynak sikerült elérnie azt, amit az egykori „főbarátnőnek”, Holly Madisonnak több év alatt sem: egyetlen barátnővé vált, majd hamarosan feleség is lesz belőle.

Kendra Wilkinson, Hefner egykori barátnője rögtön gratulált nekik, ám Holly Madison és Bridget Marquardt még nem írtak – legalábbis a Twitteren. „Gratulálok Hefnek és Crystalnak a nagy hírekhez! Úgy örülök nektek!”

Hugh Hefner egyébként már kétszer házas volt. Mildred Williamsszel 1949-től 1959-ig, Kimberly Conraddal pedig 1989-től egészen 2010 áprilisáig tartott kapcsolata – bár ekkor már a pár nem beszélt, mindössze ennyi időbe telt a házasság teljes felbontása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek