Starity

Matt Cardle szexőrült lenne?

2010. december 27. 12:12   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit X Factor győztese sokakat meglepett legújabb kijelentésével. Van aki nem gondolta volna, hogy ezt így nyíltan kimondja, van aki igen.

hirdetés
Matt Cardle szexőrült lenne?

Matt Cardle exbarátnője egyenesen szexőrültnek nevezte volt barátját, a médiában ennek hatására egy kisebb hírlavinát indított útjára, hol cáfolatok jelentek meg, hol beismerések. Most pedig maga Matt vallotta be, hogy mindez részben igaz.

Nincs diagnosztizálva. Nem voltam orvosnál, hogy leírja egy papírra, hogy Matt képtelen ma elindulni dolgozni, hiszen szexőrült  de van benne némi igazság. Nos csak annyit mondhatok, 27 éves vagyok. Szingli és férfi. Szeretem a szexet. Nagyon is... – nyilatkozta Cardle egy magazinnak. Majd hozzátette a következőket: – Ha az emberek úgy ismertek volna meg, mint egy nőfalót, biztos nem változnék meg.

Egy másik interjúban viszont a következőket mesélte: „Mit mondhatnék? Imádom a nőket. Fiatal krapek vagyok, szingli és tudom, hogy nem vagyok egy angyal, de nem úgy látom magamat, mint egy nőket vonzó mágnes – annak hatására, miszerint összemelegedett egy sminkessel, továbbfolytatta: – Nem feküdtem le a sminkesemmel. Csak beszélgettem vele, ennyi volt az egész. Őrület, hogy az emberek ennyire felnagyítanak dolgokat. Szeretem a szexet, de nem vagyok függő, bár elismerem, hogy hűtlen voltam, ami hiba volt. Szeretnék egy olyan kapcsolatot végre, ahol hűséges lehetek. Azt hiszem az a bajom, hogy sosem törték még össze a szívemet. Minden kapcsolatom, ami volt, miattam ért véget. Még nem találtam meg eddig azt a személyt, akivel örökké tudnék élni. Határozottan meg fogok változni, amikor találkozok majd azzal a nővel.

Sokan úgy gondolják, ebben nincs semmi meglepő, semmi megbotránkoztató, hiszen természetes dolog, hogy szeresse a szexet. Sokan pedig pont az ellenkezőjét állítják erről; meglehet, csupán azért, mert nem szeretik őt. Mindenesetre, jó nagy hírverést kapott ez az egész dolog. De annyi biztos, hogy Matt már a show kezdete előtt szakított volt párjával, szóval nem lehet azt állítani, hogy csupán nagyképűségből dobta volna barátnőjét... Az igazságot pedig erről az egészről, csak ő tudhatja igazán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek