Starity

Avril Lavigne: „Mi a fene?”

2010. december 27. 16:04   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új Avril Lavigne-kislemez január 7-én jelenik meg. Egy honlapon már elő is lehet rendelni az új számot, ami emlékeztet a The Best Damn Thinges hangzásához. A szövegből kiérezhető a pimasz, lázadó és érett nő.

hirdetés
Avril Lavigne: „Mi a fene?”

Avril Lavigne legújabb dala a What the Hell ('Mi a fene?') január 1-jén fog debütálni egy újévi műsorban, a Dick Clark's New Year's Rockin' Eve-ben.  A dalt közösen írta Max Martinnal és Schelbackkal, akik P!nk legútóbbi slágerében, a Raise Your Glassban is közreműkődtek.

A dalhoz készült videoklip szintén 2011 januárjában fog debütálni, amiből Avril már több képet is feltöltött Facebook-profiljára. A fényképeket elnézve az énekesnő a kisfilmben visszanyúlik Let Go-s gyökereihez.

A meghallgatott részlet a rajongókból vegyes reakciókat váltott ki. Sokan azt mondják, hogy ez nem a régi Avril, mert Miss Lavigne ezt a számot a kiadó nyomására írta.

Bár a lány számai közül rengeteg landolt a slágerlisták élén – Complicated, Sk8er Boi, I'm With You, My Happy Ending és Girlfriend – az RCA szerint ez a korong mégsem lesz elég ütős ahhoz, hogy felvegye a versenyt Lady Gaga, Beyoncé, Britney Spears és Xtina nagylemezével, amik szintén jövőre jelennek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek