Starity

Will.I.Am partit szervezne Cherylnek

2010. december 27. 15:03   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy Will.I.Am és Cheryl Cole régóta nagyon jó barátok. Will.I.Am most partit szervezne Cherylnek.

hirdetés
Will.I.Am partit szervezne Cherylnek

Will.I.Am. partit szeretne szervezni Cherylnek, hogy megünnepeljék a 2010-es év sikereit. 

Will szeretné, ha Cheryl csak a jó dolgokra emlékezne az évből, mint például a Messy Little Raindrops népszerűsége, és semmiképpen sem a rossza élményekre, mint a maláriája.

„Cheryl szeretne ünnepelni ezután a nehéz év után. És a bulinak hatalmasnak kell lennie, dübörgő zenével és 200 félmeztelen táncossal, akik majd elfelejtetik vele a 2010 rossz dolgait. Ki mással ünnepelhetne? Megbízik Willben, és jól érzi magát a társaságában nyilatkozta egy forrás a Daily Mirrornak. Majd hozzátette – Will nagyon büszke Cherylre, és meg akar győződni arról, hogy jó körökben mozog Los Angelesben. Cheryl tiszteletére akar partit.” Igaz egy másik lap azt írta, hogy Cheryl mindent lemondott, hogy Angliában maradhasson a családjával.

A gyönyörű angol énekesnőnek van is oka az ünneplésre, hisz már nem csak egy #1 albuma, hanem egy #1 könyve is van. Ugyanis Cheryl szerzeménye, a Through my eyes lett idén a Brit  #1. A könyvből 15 000 példányt adtak el 6 óra alatt – írja a Daily Star. Kate Prince lett a második a You Only Live Once című könyvével. A harmadik Susan Boyle énekesnő lett, a negyedik Michael McIntyre, míg az ötödik Lord Sugar lett.

„Sosem elég celebekből, így az önéletrajzi könyvek nagyszerű karácsonyi ajándékok az idén is” – nyilatkozta Milanie Ellison, az Asdától.

Úgy látszik a Cheryl Cole - Dannii Minogue önéletrajzi „harcot” magasan az angol énekesnő nyerte, hisz Minogue kisasszony könyve a My Story még a top 5- be sem került be.

A 2011-es esztendőre is hasonló sikereket kívánunk Cherylnek.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek