Starity

Natalie Portman egyre erotikusabb

2010. december 27. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egyre több erotikus, és meztelen jelenetet vállal – vajon mindezek ellenére is megkaphatja az Oscar-díjat?

hirdetés
Natalie Portman egyre erotikusabb

Natalie Portman és Mila Kunis szexjelenetét nemrég töltötték fel az internetre, ennek ellenére a Fekete Hattyú című filmet nálunk csak jövő év februárjában kezdik vetíteni a mozik. Portman kisasszonyt a balerina karakter megformálásáért Oscar-esélyesnek tartják, a fentebb említett erotikus jelenet miatt viszont eleshet a díjtól. A kritikusok véleménye szerint a produkció ettől függetlenül is megkaphatja az év filmjének járó elismerést.

A színésznő a mozi kapcsán csak annyit mondott, hogy unja már a rendezők megnyilvánulásait, miszerint az erotikus tartalommal vegyített filmekre csak a tizenéves fiatalok kíváncsiak. „A nők is szeretnek néha durvulni, csak rájuk nem gondolnak. Azért is hoztam létre produkciós cégemet, hogy megmutassam, a nők az öltözőben vagy egy elfajult csajos buliban még a férfiakon is túltesznek.”

„Leszbikus szexjelenet, szex jelenetek, ez van mindenütt! De mert ezt én csinálom, az emberek sokkot kaptak. Szeretem az örömöt, én soha nem tudnék arra a pontra jutni, hogy éheztessem magam, mint a főszereplő, Nina Sayers” – nyilatkozta egy másik, Vogue-nak adott interjújában.

A gyönyörű színésznőt legközelebb a Csak szexre kellesz című filmben láthatjuk viszont, Ashton Kutcher oldalán. A premiert az amerikai mozik 2011 januárjára, míg a magyar mozik 2011 februárjára tervezik – egy héttel a Black Swan bemutatója előtt. A két főhős Emma és Adam, régi barátok, akik minden reggel szexszel kezdik a napot. A kapcsolatuk kötöttségek nélküli – nincsenek elvárások, féltékenységi rohamok, veszekedések. A lényeg, hogy soha ne szeressenek egymásba.

Natalie legújabb filmjében – Your Highness, amerikai bemutató: 2011 április – szintén csábosabb szerepet vállalt, ezúttal egy tó partján vetkőzött volna tangára. A film trailere – az Universal cenzorai szerint – túl erotikusra sikerült. A képkockákon a nézők érdekében bugyit retusáltak a színésznőre – persze a mozifilm többi részében már meztelen hátsóval is villanthat.

Íme a már kijavított előzetes:

Portman a sok erotikus szerep mellett a Thor képregény adaptációjában is szerepet kapott, melynek premierjét szintén 2011 tavaszára időzítették. 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek