Starity

Tomi, Veca és Nikolas együtt a magyar zenéért

2010. december 27. 16:04   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tehetséges fiatal énekesek az biztos, most pedig úgy döntöttek, hogy összefognak a magyar zenéért.

hirdetés
Tomi, Veca és Nikolas együtt a magyar zenéért

Vastag Tamás a napokban úgy döntött, hogy élharcosa lesz az új zenei forradalomnak. A 19 éves fiú szerint akkor változott meg a gondolkodásmódja, amikor az  X-Faktor-koncerteken Janicsák Veca minden zene, extra és körítés nélkül elkezdte énekelni az I will always love you című slágert. 

„Abban a pillanatban megfordult velem a világ, amikor Veca csak úgy, minden külsőség,  csinnadratta nélkül, egy szál mikrofont a kezében tartva kiállt a színpadra Whitney Houston dalával. Azután döntöttük el páran, köztük Nikolas, Veca meg én, hogy valami újba kezdünk. Új irányt vett a gondolkodásunk, már tudjuk, hogy sokkal többet számít a szív és a mondanivaló, mint a durrogó petárdák, a csillogó fényáradat. Zenei forradalmat indítunk, hogy mindenki kövesse az elveinket” – mondta Tomi a Borsnak.

„Minden embert be akarunk vonzani, hogy megfordítsuk a világot, hogy mostantól fordítva forogjon a Föld! Annyi energiát fektetek majd ebbe, amennyit csak tudok, élharcosa leszek az ügynek” – mesélte lelkesen a kisebbik Vastag testvér.

Arról még semmi pontosat nem lehet tudni, hogy Tomi mit is kíván tenni a magyar zenével, de mint látjhatjuk, nagyon lelkes, és segítői is vannak, méghozzá Nikolas és Veca személyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek