Starity

Nem szomorkodik Vanessa Hudgens és Zac Efron

2010. december 27. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres sztárpár több évnyi együttlét után hirtelen szakított. Furcsamód mindkét fél jól kezeli a különválást: míg Zac-et a New Orleans Saints meccsén látták, addig Vanessát a vörös szőnyegen 22. születésnapja előtt.

hirdetés
Nem szomorkodik Vanessa Hudgens és Zac Efron

Vanessa Hudgens végigbulizta az éjszakát a december 14-ei szülinapját követő hétvégén. Las Vegasban ezüst miniruhában végigvonult a Pure Nightclub vörös szőnyegén, mielőtt beindult volna a buli. Az újságírók persze azonnal lerohanták, és milliónyi kérdésből nem tudták a szakítást sem kihagyni.

„Rendben vagyunk” – nyilatkozta a People magazinnak röviden, majd belevetette magát az éjszakába, hogy barátnőivel, Brittany Snow-val és – a High School Musical-beli kolléganőjével – Ashley Tisdale-lel ünnepelhessen.

Az egyik, bulin részt vevő személy nyilatkozata alapján Vanessa egyáltalán nem tűnt szomorúnak, sőt, nagyon is vidáman töltötte az estét.

„Vanessa hamar a figyelem középpontjába került, amikor a DJ bejelentette az érkezését. Nem sokkal azután, hogy megérkezett a VIP-asztalához, egy majdnem egyméteres tortát kapott. Meglepetten és izgatottan elfújta a gyertyákat a tömött hely előtt, ahogy ők ujjongtak.”

Sem Vanessa, sem pedig Zac szóvivője nem nyilatkozott az esetről azonnal, mikor az Access Hollywood felkereste őket. Ehelyett egy közös barátot kerestek fel.

„Semmi drámai nem történt – mondta egy ismerős. – Nem volt harmadik személy a dologban. Egyszerűen nagyon régóta együtt vannak, és elhalt a szerelem. Ettől függetlenül még mindig barátok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek