Starity

Kellan Lutz normális barátnőre vágyik

2010. december 27. 19:07   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész, Kellan Lutz csak nemrég szakított a barátnőjével, AnnaLynne-nel, de már most „megtervezte” a leendő barátnőjét.

hirdetés
Kellan Lutz normális barátnőre vágyik

A színész, Kellan Lutz csak nemrég szakított a 90210-ből ismert AnnaLynne McCorddal, de már most elkezdte szövögetni tervét a következő barátnőjét illetően. Kellan elmondta, hogy szeretne egy hétköznapi lánnyal járni, aki szereti a sportot, az életet, vidám és mosolygós.

Egy újságnak így nyilatkozott: „Egy normális lányt szeretnék. Ahol én élek és amit csinálok, ahhoz nehéz olyan lányt találni, aki tudja, hogy ki is ő valójában. Olyasvalakit szeretnék, aki szereti a sportokat, szereti az életet, boldog, és sokat mosolyog. Nehéz találni valakit, aki csak éli az életét.”

És vajon mit gondol az immáron szingli színész arról, hogy kolléganője, Ashley Greene a nála 2 évvel fiatalabb Joe Jonasszal jár? „Joe jó barátom, nagyon rendes a srác” – mondta, mikor erről kérdezték.

A színész elárulta azt is, hogy míg az új barátnőjét, esetleges élete szerelmét keresi, addig alig várja már, hogy a Hajnalhasadás második részén dolgozhasson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek