Starity

LeAnn Rimes Eddie Cibrian jegyese lett

2010. december 28. 00:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év utolsó napjaiban újabb sztárpáros döntött az elkötelezettség mellett.

hirdetés
LeAnn Rimes Eddie Cibrian jegyese lett

A CSI: Miami helyszínelõk sztárja, Eddie Cibrian az ünnepek alatt jegyezte el a Cant Fight The Moonlight című dallal híressé vált énekesnőt, LeAnn Rimest.

„Igen, eljegyezték egymást az ünnepek alatt, és nagyon boldogok” – tudatta az örömhírt a pár egyik szóvívője. Miss Rimes megerősítette a bejelentést Twitter-fiókján: „Eddie és én eljegyeztük egymást az ünnepek alatt...” – a rajongók megkérdezése ellenére egyelőre titkolózik a helyszínt és a dátumot illetően.

„Jó volt, hogy a mi kis titkunkat néhány napig csak a családunk és a barátaink tudták. Olyan izgatott vagyok, hogy megoszthatom ezt a csodálatos hírt a rajongóinkkal. Köszönünk minden jókívánságot! Rendkívül izgatottak vagyunk, és várjuk a közös jövőt. Hihetetlen volt ez a pár nap, teljesen ledöbbentem” – folytatta az énekesnő.

A szerelmesek egyébként tavaly ősszel ismerkedtek meg a Northern Lights forgatásán. Bár az énekesnő is, és sorozatszínész kedvese is házas volt, kapcsolatukra hamar fény derült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek