Starity

Nagy Feró: „Szulák Andrea ne bírálja Csabát”

2010. december 28. 11:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy Feró megvédte mentoráltját és keményen visszavágott Szuláknak, de Tóth Verát sem kímélte.

hirdetés
Nagy Feró: „Szulák Andrea ne bírálja Csabát”

Az X-Faktor döntőjének végeredménye felborzolta a kedélyeket. A műsor után több híresség is hangot adott felháborodásának. Kovács Kati kijelentette, hogy soha többé nem néz tehetségkutatót. Tóth Vera is csalódott volt,  ám az ő nyilatkozatát már korábban is olvashattátok. A legrosszabb azonban Szulák Andrea volt, aki minősíthetetlen formában nyilvánította ki nemtetszését. Az egyik közösségi portálon a következőt írta: „Na, ez az igazi gáz! Tegyük bele a sz*rt egy befőttesüvegbe, biztos valaki elhiszi, hogy szilvalekvár!”

Nagy Feró kiverte a biztosítékot  a hazai celebek sárdobálása mentoráltjára. Gusztustalan bírálatukért keményen visszavágott. „Még hogy a szakma fel van háborodva? Sikertelen emberek gyülekezete! Honnan veszi Tóth Vera és a Szulák nevű televíziós bemondó a bátorságot aki énekesnek indult, de megbukott , hogy belekössön egy olyan fiatalba, aki eddig senkinek sem ártott? Mi történik itt, kérem szépen? Nem megy a buli, ezért mást kell ócsárolni? Andrea szavait szívem szerint nem is kommentálnám. Egy rocker sem fejezi ki magát ennyire vulgárisan, gusztustalanul, ahogyan ezt ő tette! Az agyam eldurran! Vera azt mondta, hogy Csabi az igénytelenség netovábbja... Arra lennék kíváncsi, hogy neki egyáltalán van-e olyan nótája, amit a nép is énekel” – mondta felháborodottan a zenész.

A nemzet csótánya a következőt üzente a Csabi felett ítélkezőknek: „Kössenek belém, ugyanis mi vagyunk egy súlycsoportban. De úgy gondolom, halott vita lenne, hiszen egy sikeres ember sikertelennel nem vitázik! Nem fogom senkinek megengedni, hogy egyik gyermekemről bárki is így beszéljen. Csabi igen érzékeny ember, aki senkinek sem árt. Nem értem, miért kell őt bántani.” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek