Starity

Matthäus immáron negyedszer is válik

2010. december 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ismét válni készül. Felesége, Liliana Csudinova még a nyáron csalta meg a korábbi Európa- és világbajnok németet.

hirdetés
Matthäus immáron negyedszer is válik

Lothar és Liliana még 2007-ben az Oktorberfesten ismerkedtek meg egymással. Másfél év együttélés után úgy döntöttek, össszeházasodnak és 2009. január 1-jén Las Vegasban – teljes titokban – végülis kimondták, az akkor még boldogító igent.

Kapcsolatuk, úgy látszik, nem volt túl erős, csupán másfél év telt el, és  idén nyáron – míg a futballvilág a világbajnokságra koncentrált – Csudinova egy másik férfi mellett kereste a boldogságot. A német Bild című napilap információi szerint, a magyar válogatott extrénere nem szomorkodott sokáig, az ünnepeket már új barátnőjével, Ariadnéval töltötte.

Matthäus életében mindig fontos szerepet játszottak a nők, első feleségét Sylviának hívták, majd a svájci énekesnőbe, Lolita Morenába volt szerelmes, 2003-ban pedig Marijana Koszticsnak kötötte be a fejét, akibe még Belgrádban, a Partizan edzőjeként szeretett bele.

Matthäus 1980 és 2000 között volt a német válogatott tagja. 1980-ban Európa-bajnokságot, 1990-ben pedig világbajnokságot nyert a csapattal.
Pályafutása nagy részét a Bayern München játékosaként töltötte. Az aktív futballtól 2000-ben vonult vissza, innentől kezdve edzőként és szövetségi kapitányként tevékenykedik. Karrierje során olyan nagyszerű játékosokkal játszhatott együtt, mint Jürgen Klinsmann, Rudi Völler vagy Oliver Kahn.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek