Starity

Ben Stiller nem tud leszokni függőségéről

2010. december 28. 15:03   |   Szerző: LaDySmIth

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerencsére nem kell megijedni, nem cigiről vagy drogról van szó, sem egyéb káros szerekről, csupán a csokigolyókról nem tudja magát leszoktatni.

hirdetés
Ben Stiller nem tud leszokni függőségéről

A híres amerikai színész még hipnoterapeutához is járt, ami egy kis időre felmentette őt kedvenc nassolnivalója alól, ám nem sokkal később ismét behódolt szeretett szenvedélyének.

Ez itt nem a reklám helye, de az M&M csokis drazsé a kedvencem. Tíz éve kezdtem el komolyan aggódni, mikor fél kilót megettem egyszerre, és többet is bírtam volna, de szerencsére elfogyott.”

Elmondása szerint egy barátjától kért tanácsot, akinek egy hipnoterapeuta segített leszokni a cigiről, és szerinte ez édességfüggőségnél is beválik. Be is vált, ám csak fél évig tudta magát távol tartani kedvenc cukraitól, 6 hónap után ugyanis ismét visszaesett. Mára már nem ellenkezik kézzel-lábbal a csokis drazsé ellen, így mindig van nála egy-egy zacskóval, ha épp rájönne az ehetnék, és enyhíteni szeretné éhségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek