Starity

Miranda Kerr készül a szülésre

2010. december 28. 19:07   |   Szerző: Timcsoka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mirandra Kerrnek már a szülei is Los Angelesbe utaztak Ausztráliából, hogy ott lehessenek unokájuk születésénél. Miranda szerint a babája természetesen fontosabb lesz, mint a munkája – az álma mindig is egy saját család volt.

hirdetés
Miranda Kerr készül a szülésre

A modell – aki a gyermekkora nagy részét Brisbaneben töltötte – Orlando Bloommal való első gyermekük születésére készül, aki bármelyik pillanatban megérkezhet. A szülők is odautaztak már hozzájuk, hogy ott lehessenek unokájuk születésénél.

Egy forrás szerint Miranda és Orlando, valamint családjuk már nagyon várja a kisbabát. A New York napilap szerint a Victoria's Secret angyala már eladásra bocsátotta az egy hálószobával rendelkező apartmant New York városában, amit 1,4 millió dollárért értékesít. Ő és Orlando eldöntötték, hogy gyermeküket Kaliforniában szeretnék felnevelni, ezért úgy gondolta, nincs többé szüksége az ingatlanra.

Miranda azt nyilatkozta, hogy nem fogja elsietni a dolgot, és nem áll egyből munkába, amint megszületik gyermeke. Elmondása szerint amint megszületik a gyermeke, már nem a munkája lesz fontos, hanem az, hogy az anya szerepét betöltse.

Nekem a családom az életem. Nem is gondolkoztam azon sokáig ,hogy nekem is legyen babám. A karrierem nagyon csodálatos volt, de nem az az életem. Nem érzem azt hogy vissza kellene mennem dolgozninyilatkozta Miranda.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek