Starity

Sztárok ajándékoztak a kórházban

2010. december 28. 21:09   |   Szerző: Timcsoka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több magyar sztár is ajándékot osztogatott a Bethesda Gyermekkózházban.

hirdetés
Sztárok ajándékoztak a kórházban

A hazai sztárok most nagy örömöt szereztek a Bethesda Gyermekkórházban tartózkodó gyerekeknek, azzal hogy ajándékokat osztogattak nekik.

Lola, Hajas László, Szandi, Laky Zsuzsa, Serdült Orsolya, Éder Krisztián és Brasch Bence voltak azok, akik kiosztották a gyermekeknek a sok-sok meglepetést. A sztároktól megkapták a legújabb játékszoftvereket – Fifa 11, Need for Speed és Harry Potter. Ettől a megható pillanattól bizony nem sok szem maradt szárazon.

Adni mindig nagyszerű érzés. Amikor pedig az ember gyerekeknek, ráadásul a betegségük miatt nehéz időket megélő apróságoknak szerezhet örömet, az a világ leghálásabb dolga  nyilatkozta Lola.

A várandós Laky Zsuzsi is elérzékenyült a boldog gyermekarcok láttán. Szandinak viszont sikerült egyből csodálatos hangulatot teremteni, mégpedig úgy, hogy kórust alkotott és énekelni kezdték a Kiskarácsony, nagykarácsonyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek