Starity

Az év legjobban öltözött hírességei

2010. december 29. 12:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People magazin összeállította az idei év tíz legjobban öltözött hírességének listáját.

hirdetés
Az év legjobban öltözött hírességei

Év vége felé közeledve a People magazin sorra adja ki a Best of 2010-es listáit. Legutóbb a hírességek ruhatárát vették szemügyre, akik 2010-ben is változatos, de mindig stílusos ruhában jelentek. Fényűző vagy könnyed, merész vagy kedves, mindezek főszerepet játszottak idén a divatvilágban. A magazin felállította a 2010-es év tíz legjobban öltözött hírességének listáját.

1. Jennifer Aniston: az amerikai klasszikus
Senki nem tűnik olyan könnyednek a vörös szőnyegen, mint Jennifer Aniston, aki hibátlan alakját elegáns stílusú ruhákban mutatta meg, mint ez a Donna Karan dressz (1. kép) vagy ez a ragyogó Valentino miniruha (2. kép).

2. Rihanna: a merész díva
Mindig változó hajával az őrületbe kergeti az elismert tervezőket. Rihanna a vörös szőnyegtől az utcáig divatot teremt.

3. Jessica Alba: a mixmester
Jessica Alba stílusának titka: a hétköznapi és az alkalmi ruhák divatos keverése egy kis női keménységgel. A ragyogó Balmain miniruhától a divatvezető Louise Goldin dresszig. Ő egy Los Angeles-i divatdiktátor, aki nem ijed meg a stílusok keverésétől.

4. Lea Michele: az IT Girl
Csak egy Broadway-csillag tud úgy színre lépni, mint Lea Michele. A Glee-vel most kezdi a második évadot, a feltörekvő híresség mindent vitt a nagyszerű vörös szőnyeges választásaival, beleértve a ragyogó estélyit Zac Posentől és Malandrinótól.

5. Zoe Saldaña: a vörösszőnyeg királynője
Nem elég, hogy főszerepet játszott minden idők legmagasabb bevételét hozó filmjében, de Zoe Saldaña még fantasztikus ruhakölteményeivel is elkápráztatott minket. A Givenchy Haute Couture estélyiétől — amit az Oscar-díj-átadón viselt — Roland Mouret által készített ezüstös ruháig mindenben lenyűgöző.

6. Gwen Stefani: a rocker anyuka
Gwen Stefani példát mutathat minden anyukának. Avant-garde stílusú egyedi ruha-összeállításaiban kíséri szintén divatos ruhában járó fiait mindenhova Los Angelesben.

7. Kate Middleton: a hercegnő-várományos
Kate Middletonnak kifinomult ízlése van. Ruhásszekrénye testhezálló pulóverruhákat és élesen szabott kabátokat tartalmaz. Felmerül a kérdés: Vajon ki tervezi az esküvői ruháját?

8. Rachel Bilson: a farmerkedvelő
Elsődleges szempontja a kényelem. Rachel Bilson sokat dicsért utcai stílusának legfőbb eleme a farmer. Nem fél szétvágásukkal egyedibbé tenni ruhadarabjait. A barátja ruháit is szétvágja néha és előfordul, hogy nadrágja szárától is megválik.

9. Olivia Palermo: az Uptown Girl
Olivia Palermo tudja, hogy a stílus a részletekben rejlik. Gyönyörű ékszereket és egyéb kiegészítőket visel olyan tervezőktől, mint Bensoni vagy Valentino, hogy megjelenése tökéletes összhangban legyen.

10. Diane Kruger: a Runway Renegade lánya
Felejtsd el a kényelmet! Az alkalmi modell, Diane Kruger számára a vörös szőnyeg pusztán a divatról és csillogásról szól. A lényeg, hogy mesésnek tűnjön. Fontosak számára a kiegészítők, mint ez a fémes ragyogású karkötő Karl Lagerfeldtől és ez a bronzos darab Lanvintól.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek