Starity

Megfenyegették Ewan McGregort

2010. december 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Életveszélyesen megfenyegették Ewan McGregort legújabb filmje forgatásán, ám a színész nem tett feljelentést.

hirdetés
Megfenyegették Ewan McGregort

A Moulin Rouge sztárja jelenleg Thaiföldön forgatja legújabb filmjét, azonban a munkálatok a levél érkezése óta leálltak. Mint később kiderült, egy amerikai stábtag írta a fenyegető levelet, melyben ez állt: „Kezemben a késsel nézünk egymással farkasszemet.”

„Nem tettünk feljelentést, csak megváltunk az amerikai állampolgártól, aki már egy ideje Thaiföldön él – tudatta a Daily Newszal a produkció egyik vezetője. – Úgy ítéltük meg, hogy mire a thaiföldi rendőrök felfognák angolul, mi is történt, azaz, hogy versbe öntve kapta a fenyegető levelet saját lakókocsijába, addigra a forgatásnak is vége lenne. Annyit tudunk, hogy az illető azóta már egy másik itteni forgatásra is bejelentkezett, mondanom sem kell, nem láttuk el jó ajánlólevéllel.”

Így a színész végre megnyugodhatott, és a forgatások is tovább folytatódhatnak. Az új filmet 2011-ben mutatják be a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek