Starity

Tolvai Renit magassarkúval lepték meg

2010. december 29. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár nyertese magassarkút kapott kedvesétől karácsonyra, jövőre pedig színésznőnek áll.

hirdetés
Tolvai Renit magassarkúval lepték meg

A Megasztár szerelmespárja, Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András a karácsonyt is együtt töltötte. András nem csak Reni szüleivel – akikkel már a döntőn is találkozott –, hanem többi rokonával is együtt vacsorázhatott: „A szüleit már korábban is ismertem, de most a családja többi tagjával is találkoztam. A szenteste első részét anyukámmal töltöttem, majd átmentem Tökölre, ahol Renivel, a szüleivel, a nagybátyjával és az unokatestvéreivel karácsonyoztunk” – mesélte az énekes.

Arra a kérdésre, hogy mivel lepte meg kedvesét, a következőt válaszolta: „Egy csipkés, magassarkú cipőt vásároltam neki. Elfelejtettem, mekkora a lába, ezért körbe kellett kérdeznem. Nehéz dolog magassarkút vásárolni egy lánynak, de sikerült.”

Reni a jövő évtől szeretné magát színésznőként is kipróbálni, amihez Eszenyi Enikő már felajánlotta segítségét. A lány olyannyira komolyan gondolja a dolgot, hogy be szeretné adni jelentkezését a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. 

„Miután nincs televízióm, fogalmam sincs, ki az a Tolvai Renáta, de azt elmondhatom, hogy bárki bekerülhet a hallgatók közé, ha megvan benne az istenadta tehetség. Mélyen tisztelem azokat a fiatalokat, akik a média csillogó világa után visszaülnek az iskolapadba. Hiszen ahhoz, hogy valaki elismert művésszé váljon, mindenekelőtt a szakmát kell megtanulnia” – nyilatkozta a Borsnak Hegedűs D. Géza, az egyetem docense.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek