Starity

Vastag Csaba édesanyja szerint új ember lett

2010. december 29. 18:06   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-faktor győztesének édesanyja, Márta néni arról mesélt, milyen sokat változott fia. „Egy új Vastag Csaba született!”

hirdetés
Vastag Csaba édesanyja szerint új ember lett

Vastag Csaba hétről hétre azt mondogatta versenytársainak, hogy a következő adásban biztos ő fog kiesni. „Sosem mertem belegondolni abba, mi lenne, ha én nyerném meg ezt a műsort. Nem is mertem a győzelemről álmodni, így minden alkalommal felkészültem a búcsúra. Ám huszonnyolc éves koromra végre elértem, amire vágytam. Ugyan nagyon sokáig tartott, de talán ennek így kellett lennie” – magyarázta a tehetséges énekes.

Az X-Faktor győztesének édesanyja, Márta még most is nehezen hiszi el, ami fiával történt. Csabi a véletlenek sorozatának köszönheti, hogy idáig jutott, hiszen eredetileg nem is akart indulni a tehetségkutatón, csak testvérét, Tomit kísérte el a válogatóra.

Az anyuka a következőt mesélte: „A fiam sosem hitte el, mennyire tehetséges. Soha nem volt önbizalma. Sokan azt hiszik, hogy ha valaki olyan külső és hangi adottságokkal van megáldva, mint ő, akkor az az illető magabiztos. Ez azonban Csabinál nincs így, mivel folyamatosan kételkedik önmagában. A verseny során is többször magába fordult, amikor a mentorok kritizálták. Szerencsére nem adta fel, inkább igyekezett tanulni az észrevételekből. Mostanra pedig kijelenthetem: egy új Vastag Csaba született. Egy jóval magabiztosabb s profibb előadó, mint aki először kiállt a színpadra.” 

Márta néni jövőbeli terveiről is beszámolt: „Az elkövetkezendő időszakot nagyon csendes, békés családi környezetben képzelem. Amikor végre őszintén beszélhetünk egymással, és amikor újra megismerhetem a gyerekeimet. Elmentek tőlem szeptemberben, és most decemberben két teljesen új Vastag fiút várok haza. Ők már nem ugyanazok a gyerekek többé, mert rengeteget változtak. Tomi sokkal többet használja a fejét, míg Csabi a szívét edzette. Mivel végre megkapta azt, amire huszonnyolc éven keresztül várt: a tapsra, az elismerésre, de főleg arra, hogy szeressék!”

A szeretetből nem volt hiány az elmúlt néhány hónapban. Csabit nagyon megviselte, amikor a testvérével párbajozott, de a fináléba öccsét is vissza tudta csempészni a műsorba, ami nagyon boldoggá tette édesanyjukat is. „Furcsa játéka a sorsnak, hogy Tomi éppen azzal a dallal indult a versenyben, amelyikkel végül most a bátyja megnyerte a versenyt. Így olyan volt, mint ha ketten álltak volna a színpadon. Egy édesanya számára pedig nincs nagyobb ajándék annál, mint hogy azt látja, mindkét gyermeke boldog, és a helyén van!”

Márta néninek a döntő napján volt a születésnapja, ezért ennél szebb ajándékot nem is kaphatott volna. „Könnyebb a szívem, hogy mindkét fiam révbe ért!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek