Starity

Katerina Graham rendkívül elfoglalt

2010. december 29. 21:09   |   Szerző: picur103

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katerina Graham a The Vampire Diaries című sorozat boszorkánya mostanában sokat dolgozik, többek közt az új CD-jén is.

hirdetés
Katerina Graham rendkívül elfoglalt

Bizony Katerina Graham számára meghozta a sikert Bonnie Bennett szerepe. Amióta a Vámpírnaplók berobbant a köztudatba, ez a leányzó is egyre híresebb és közkedveltebb lett – még hazánkban is. Ezért nem is annyira meglepő, hogy a tehetséges színésznő két új filmmel – The Roommate, Honey 2 – is jelentkezik  a következő évben. Ez még semmi, hiszen Kat gyönyörű énekhanggal lett megáldva, egy új CD-n is dolgozik.

Egy interjúban így nyilatkozott: „Szerepelek a The Roommate ('A szobatárs' – a szerk.) című filmben, ami februárban fog megjelenni, nagyon szuper. Ezután következik a Honey 2 című mozifilm megjelenése is. Plusz még ott van a Vámpírnaplók és a CD is, szóval nagyon elfoglalt vagyok. Remélem, hogy tudok majd egy kicsit utazgatni és több rajongómmal is találkozni. Szeretnék együtt ebédelni azokkal, akik még nem nagykorúak és nem tudnak bejutni a klubokba.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek