Starity

Cher Lloyd és Will.I.Am mégis együtt dolgozik

2010. december 29. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Will.I.Amnek csupán csak egy közös dallal kell beérnie, hiszen Cher nagylemeze már nem teljesen az ő hatásköre.

hirdetés
Cher Lloyd és Will.I.Am mégis együtt dolgozik

Cher Lloyd és Will.I.Am mégis együtt dolgozik, vagyis inkább dolgozott, hiszen a rapper Twitteren érdeklődte meg Chertől, hogy mikor jelentessék meg közös dalukat, melyet az X Factor vége után egy nappal rögzítettek Londonban. A BEP sztárja remeknek nevezte a közös munkát, ám a kérdésre az énekesnő nem válaszolt. Talán megvárják a januárt a kiadással, hogy az új év első slágerei közt tarthassuk számon a dalt.

Willnek viszont úgy tűnik, máris több jutott Cherből, mint azt a szerződésben leírták, hiszen „csak” a kreatív igazgató szerepét töltheti be, s  eddig egyetlen biztos duett van számon tartva, melyet nem mással, mint a gyönyörű Cheryl Cole-lal énekel majd.

Will.I.Am viszont lehet, hogy nem csak vaktában ostromolja Chert, hiszen még mindig igen komolyan gondolja, hogy ha lejár a sycós szerződés, akkor megrohamozza az énekesnőt. Nos, ez még a jövő zenéje, addig bármi történhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek