Starity

Mischa Barton nem volt népszerű az iskolában

2010. december 30. 11:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori gyerekszínész még csak ötéves volt, amikor hirtelen Angliából az Amerikai Egyesült Államokba költözött. Mischa azt gondolja, emiatt lett a gúnyolódások középpontja.

hirdetés
Mischa Barton nem volt népszerű az iskolában

„Szerintem ezért nőttem fel olyan hamar, ezért lettem kicsit kívülálló” – mondta Mischa, mikor arról kérdezték, vajon a hirtelen költözés okozta-e az önbizalomcsökkenését.

Az iskolában ugyanis ő volt az „új gyerek” – de ez nem érdekessé, különlegessé, sokkal inkább „mássá” tette, mint a többi osztálytársa volt.

„A suliban, ahova beiratkoztam New Yorkban, minden gyerek sötét farmert és Nike tornacipőt viselt, miközben én harisnyát, Mary-Janes-ünneplőcipőt és szemüveget viseltem, és emiatt állandóan cikiztek.”

Mikor Mischáról – aki sosem említette, mit dolgozik – kiderült, hogy színésznő, híre végigsöpört az iskolán, de nem tette népszerűbbé vagy kedveltebbé, sőt, éppen ellenkezőleg: az osztálytársai – valószínűleg irigységből – még jobban elkezdték cikizni a már amúgy is kevés önbizalommal rendelkező Mischát.

„Mikor a gyerekek a suliban rájöttek, hogy színésznő vagyok, elkezdtek még jobban kötekedni kötekedni nyilatkozta a 24 éves színésznő. – Még mindig bizonytalan vagyok, de a fiatal Mischa elképesztően bizonytalan volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek