Starity

Újra együtt az ABBA?

2010. december 30. 14:02   |   Szerző: itsthelou

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABBA egykori énekesnője, Agnetha Faltskog azt szeretné, hogy újra összejöjjön az együttes. Az M Magazinnak adott interjújában elmondta: szívesen találkozna a korábbi tagokkal, hogy megbeszéljék a visszatérést.

hirdetés
Újra együtt az ABBA?

 A zenei világot nagyban meghatározó, közel 375 millió  albumot és kislemezt eladó svéd popformáció 1972-ben alakult, slágerek és sikerek sokasága után azonban 1982-ben feloszlottak. Agnetha Faltskog elképzelhetőnek találja, hogy esetleg felléphetnének egy jótékonysági eseménnyel kapcsolatban.

„Az egyesülés alakalmi lehetőség, kapcsolatban állhatna egy jótékonysági eseménnyel, azt hiszem, megfontolhatnánk a közös fellépést – mondta Faltskog, valamint hozzátette: – A Rolling Stones és más régi eggyüttesek is ezt csinálják mostanában. Akárhogy is, el tudom képzelni magunkat hogy együtt fellépünk a jövőben. Ez csak egy megérzés, mókás lenne összejönni, beszélgetni a múltról és talán együtt fellépni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek