Starity

Elhunyt Bobby Farrell, a Boney M. énekese

2010. december 30. 14:02   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás együttes, a Boney M. énekesét holtan találták fellépése után a szentpétervári hotelszobájában. Bobby Farrell hangjával és legendás mozgásával szórakoztatta a disco műfaj rajongóit.

hirdetés
Elhunyt Bobby Farrell, a Boney M. énekese

A Boney M. 1975-ben alakult meg színesbőrű énekesekből, tagjai Liz Mitchell és Marcia Barrett énekesnők, Maizie Williams modell-táncos és Bobby Farrell énekes-táncos-DJ voltak. A férfit holtan találták szerdai szentpétervári fellépése után a hotelszobájában.

Az énekes rendkívüli sikereket ért el a disco műfajú csapatával – több millió albumot és kislemezt adtak el, olyan slágerlistás dalokat adtak ki a kezük közül, mint a Daddy Cool, a Belfast, a Rivers of Babilon, a Rasputin, hogy csak a legismertebbeket említsük. A banda leginkább Németországban lett sikeres, de egész Európát meghódították dalaikkal.

Bobby Farrellt többször is azzal vádolták, hogy csak tátog a felvételek, a klipek és a koncertek alatt, valójában nem is ő adja hozzá a hangját a bizarr kosztümökről is híres Boney M.-hez. A csapat 20 évnyi szünet után még most is aktív, folyamatosan koncerteznek, szerdán Oroszországban, Szentpéterváron léptek fel, a fellépés után találtak rá Farrellre.

Bobby Farrell 61 éves volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek