Starity

Britney Spears új dala januárban debütál

2010. december 30. 15:03   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears jövőre megjelenő albumáról az első kislemezt már januárban meghallgathatjuk.

hirdetés
Britney Spears új dala januárban debütál

A pophercegnő idén nem adott jelt magáról zenei téren, azonban jövő héten – 2011. január 7-én – jelenik meg legújabb száma, a Hold It Against Me.

A dalt Dr. Luke-nak és Max Martinnak köszönhetjük. A ritmus, amit Britney-nek szántak, egyedi, a többi előadóhoz képest  ez a fertőző basszusütem a dal alatt. A számot január 7-én lehet majd először hallani” – mondta Sharon Dastur.

Állítólagos dalszövegek már keringenek az interneten, de eddig ezeket sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudták. Egy svéd producer, Shellback elmesélte, hogy milyen is volt Britney-vel dogozni legújabb, márciusban megjelenő albumán: „Britney valóban egy profi. Sokan mondják azt, hogy nem is tud énekelni és a koncerteken is csak tátog, de ez nem igaz, egy átkozott profi. 16 éves kora óta csinája és ki****ott jó!”

Britney már meghallgatásokat is szervezetett az első kislemez klipjének táncosaihoz. A videót januárban kezdik forgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek