Starity

Lady Gaga színésznőnek áll?

2010. december 30. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Furcsa kijelentést tett a minap Owen Wilson: Lady Gagát szeretné készülő filmjébe.

hirdetés
Lady Gaga színésznőnek áll?

Lady Gaga készülhet első filmszerepére – persze csak akkor, ha el is vállalja. Owen Wilson szeretné leszerződtetni a szépséget a Zoolander című film készülő, második részébe. A Stiller-Wilson már megszokott párossá vált a filmiparban. A Zoolander első része 2001-ben került a mozikba, és szép sikereket hagyott maga után. Ben Stiller és Owen Wilson már a folytatáson dolgoznak.

„Gagának benne kell lennie. A filmnek hamarosan nekilátunk. Nemrég találkoztam Bennel, és azt hiszem, hogy az emberek elégedettek lesznek a dolgokkal, amiket kitaláltunk” – nyilatkozta Wilson egy helyi magazinnak. Úgy véli, Derek Zoolander egyik botrányos barátját tökéletesen tudná alakítani.

Aki még emlékszik erre a filmre, az bizonyára elismeri, Gagának nem lenne nehéz dolga a trend világában alakítani. Viszont már csak az a kérdés, hogy az énekesnő elvállal-e egy tíz évvel későbbi folytatást.

A Zoolander második része 2011-ben, Ben Stiller és Owen Wilson főszereplésével kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek