Starity

Amanda Seyfried önbizalomhiányos volt

2010. december 30. 18:06   |   Szerző: itsthelou

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Seyfriedet ma úgy ismerjük mint a halálosan gyönyörű szőke lányt, aki olyan filmekben szerepelt, mint az „Ördög bújt beléd”, vagy a „Levelek Júliának”, de tinédzserként küszködött azzal, hogy elfogadja külsejét.

hirdetés
Amanda Seyfried önbizalomhiányos volt

„10 éves koromig szuper-társaságkedvelő voltam – mondta. – Kicsit idősebb lettem, és elkezdtem egyre félénkebb lenni. Túl félénk. Rendkívül csúnyának éreztem magam. Ha visszaemlékezek, nem voltam csúnya, aranyos voltam, és volt egy rés a fogaim között. Bárcsak élveztem volna éltemnek azt a szakaszát, és bárcsak több önbizalmam lett volna.”

Bár Amanda Seyfried tartózkodó volt, amikor együttesben énekelt, a szőke szépség viszont előszeretettel adott elő számokat a kedvenc musicaljeiből, amikor egyedül volt otthon. Olyan hangosan énekelt, hogy megijesztette a macskáját, aki ezután elkerülte őt, amikor csak show-dallamokat adott elő.

A 25 éves színésznő így emlékszik vissza: „Néha két órán keresztül körbeénekeltem a házat, de nem akartam, hogy bárki is hallja közelről. szerettem énekelni a Broadway-show dallamait, mint a „Kabaré”. A macska elkezdett utálni engem. A szeretetteljes állat odáig jutott, hogy szinte megrémült tőlem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek