Starity

Justin Biebernek csaja lesz?

2010. május 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Justin Biebernek mégis Kendall Jennerre fáj a foga: hetek óta leveleznek, már randizni is voltak. Rajongók, vörös riasztás: Justin és Kendall lesznek az új pár?

hirdetés
Justin Biebernek csaja lesz?

Kim Kardashian nemrég elintézte lányok millióinak álmát. Csakhogy nem milliónyi lánynak, hanem egynek. Justin Bieber nagy csodálója Kimnek, viszont a modell inkább azt szerette volna, hogy a kanadai popsztár a húgával, Kendall Jennerrel randizzon.

Justin ezt a tippet meg is fogadta, és egy étterembe vitte a lányt, Kim kíséretével, aki messziről figyelte az eseményeket. Mi a bizonyíték, hogy valóban randiztak? Kendall Twitterére nap mint nap érkeztek fenyegető üzenetek. Miután Justin rajongói rájöttek, hogy taktikát kell váltani, elhalmozták Kendallt „te vagy a példaképem” típusú üzenetekkel, melléjük pedig egy-egy kérdést csempésztek be Bieberrel kapcsolatban. Jenner kisasszony egyszer ezt írta vissza egyiküknek:Justin szereti a nyúlós sajtot a pizzán.” Az üzenetet pár perc múlva törölte.

Hogy mi lesz itt, az a jövő zenéje, viszont izgatottan várjuk, hogy a popsztár és a lány meddig jutnak el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek