Starity

Rachel McAdams: „Harrison Fordon nőttem fel”

2010. december 30. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rachel McAdams nemrég közös filmet forgatott Harrison Forddal. Az InStyle magazin ennek kapcsán faggata ki a színésznőt, aki elárulta: kollégája munkásságán nőtt fel.

hirdetés
Rachel McAdams: „Harrison Fordon nőttem fel”

Rachel McAdams a Tökös csaj című filmmel vált ismertté világszerte, karrierje azóta is töretlenül ível felfelé. Olyannyira, hogy legutóbb például Harrison Forddal forgathatott, amit az InStyle magazin ki is használt, és kifaggata őt magánéletéről, és a színészről alkotott véleményéről is.

Nagyon élveztem azt a jelenetet Harrisoon Forddal az Ébredj velünkben, amikor arról áradozom, mennyire csodálatom őt, én ugyanis szinte vele nőttem fel, az Elveszett frigyláda fosztogatóit rojtosra néztük otthon videón. Ilyen kaliberű színészekkel dolgozhatom, szóval nehéz nem beléjük szeretni, legalább egy kicsit – mesélte Rachel. 

Az újságíró ezután a férfiak, és esetleges párkapcsolata után kezdett puhatolózni: „Nem mondhatnám, hogy félénk vagyok, de annyi önbizalmam azért távolról sincs, mint amennyit mutatok. Már volt olyan, nem is egyszer, hogy ráfáztam – mondta a színésznő, majd hozzátette: – Van olyan ember, akinek halvány fogalma sincs arról, amit a másik tesz, mégis képes arra, hogy megértse, mások pedig nyakig benne vannak a művészvilágban, csak épp hozzám nincs az égvilágon semmi közük.”

Rachel McAdams és Harrison Ford közös produkciója a Morning Glory ('Ébredj velünk') – amiben olyan hírességek is szerepelnek még, mint Diane Keaton, 50 Cent és Jeff Goldblum – március 24-én startol a magyar mozikban is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek