Starity

Nicole Kidmanből jó anya lett

2010. december 30. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő már másképp neveli kislányát, mint örökbe fogadott gyermekeit.

hirdetés
Nicole Kidmanből jó anya lett

Nicole Kidmanből mára már felelősségteljes édesanya lett. A színésznő egy közelmúltban adott interjújában elárulta, mennyire másképp foglalkozik kislányával, mint a közel tíz éve, Tom Cruise-zal közösen adoptált gyermekekkel. Bellát és Connort ugyanis még a 90-es években együtt nevelték, de válásuk után inkább apjukkal maradtak. Bár Nicole többször is hiányolja őket – különösen ünnepekkor – most úgy tűnik, számára mégis vérszerinti lánya a legfontosabb.

Az Oscar-díjas színésznő egyébként 2008-ban hozta világra első babáját, aki a Sunday Rose névre hallgat. „Felneveltem két gyereket, amikor a 20-as éveimben jártam, de az egészen más dolog. Érzelmileg még és is szinte gyerek voltam, egy teljesen más anya. De van valami abban, ha valaki később vállal gyereket. Például, hogy Sunday miatt akarok élni. Rettenetesen sok félelem és más érzelem van bennem. Nagyon különös kapcsolat ez, ami köztönk van” – nyilatkozta Kidman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek