Starity

Gerard Butler kevesebbet szexel

2010. december 30. 22:10   |   Szerző: itsthelou

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gerard Butler nem veszi figyelembe az elvárt romantikus etikettet, amit a nők szeretnének, és ez az, amiért a színész még mindig egyedülálló – a nők szerint.

hirdetés
Gerard Butler kevesebbet szexel

„Azt akarnám, hogy egy nő felhívjon, ha én nem hívtam. Ha nem hívom, az azért van, mert elfoglalt vagyok. Ezért is vagyok szingli. És ott van az az eset, amikor úgy gondolod, hogy a lány talán nem annyira lelkes, ez a helyzet már érdekesebb. Néha, amikor ott van előtted, már nem annyira érdekes.”

A skót származású színész korábban elárulta, hogy „paranoiás” a szexet illetően, mivel most már híres. A 41 éves hollywoodi sztár aggódik, hogy a potenciális partnerei nyilvánosan feltárnak néhány hálószobai titkot, ezért sokkal óvatosabb a viselkedése. „Mostanában kevesebbet szexelek a megszokottnál, mert sokkal paranoiásabb vagyok. Közel sem vagyok olyan rossz, mint amilyen voltam, részben azért, mert legtöbbször akkor csináltam, amikor ittam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek