Starity

Lindsay Lohan elrejtőzik a világ elől

2010. december 30. 23:11   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohannek igen izgalmas volt a 2010-es év, hiszen filmeket forgatott, dalokat énekelt, de még a börtönre, sőt, év végére rehabilitációra is volt ideje.

hirdetés
Lindsay Lohan elrejtőzik a világ elől

A Betty Ford Klinikán való tartózkodás kirendeltségi ideje azonban hamarosan lejár: ha minden jól megy, a színésznő január 3-án távozhat a rehabilitációs intézményből. Eddig sem nagyon lehetett látni a botrányhősnőt, hiszen utoljára december 11-én kapták lencsevégre a paprazzik. Ez azonban a jövő évben sem változik majd: a hírek szerint Lindsay január 4-én nem nyugat-hollywoodi otthonába, hanem egy, a külvilágnak elérhetetlen, titkos helyre távozik majd édesanyjával. Az új lakhely egyes feltevések szerint New Yorkban lesz majd, és Lindsay két testvére, Aliana (17) és Cody (14) is velük tart majd.

„Január 4-étől Lindsay titkos helyen fog tartózkodni az édesanyjával és testvéreivel. Én és a többi barátja is mindenben támogatjuk őt. Amíg már nem bukik meg egy teszten sem  és mindenki biztos is lesz benne, hogy tiszta akkor február 25-én egyfajta próbaidőre bocsátják, és szabadon járhat a nagyvilágban” – mesélte a Bajos csajok sztárjának egyik barátja.

A Lindsay-től elidegenedett apuka, Michael örömét fejezte ki az ötlet iránt, és egyetért azzal, hogy Lindsay-t távol kell tartani a megszokott törzshelyeitől. „Távol lenni a régi, úgynevezett barátaitól és állandó törzshelyeitől Hollywoodban, sokkal nehezebb, minthogy elmegy New Yorkba, és így marad távol tőlük – nyilatkozta az édesapa, majd hozzátette: – Lindsay szabadulásának az is fontos része, hogy mennyi időt tölt az anyjával, és Dina mekkora nyomást gyakorol majd rá, belevonja-e a kettőnk elkülönüléseibe. Lindsay-nek két készenlétben lévő szülőre van szüksége, akik összefognak érte. Bárhogy is, büszke vagyok Lindsay-re, örülök neki, és azt szeretném, hogy boldog legyen. A család a legfontosabb segítség a gyógyulásban.”

A 24 éves sztárnak egyébként akkor kellett rehabilitációs intézménybe vonulnia, amikor megszegte a próbaidejének feltételeit, és alkoholt fogyasztott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek