Starity

Bereczkiék boldog házasságának titka

2010. december 31. 14:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra boldog házasságuk titkáról mesélnek. „Kellenek a lopott órák.”

hirdetés
Bereczkiék boldog házasságának titka

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra boldog házasságban élnek. Gyermekeik szerencsések, hogy szüleik a legnagyobb összhangban élik mindennapjaikat. A családi békét semmi nem fenyegeti. A pár azonban tudja: tenniük kell azért, hogy ez így is maradjon.

„Akármilyen közhelyesen is hangzik, de való igaz, hogy egy jó kapcsolatért keményen kell dolgozni! Mi hiszünk abban Dórival, hogy kellenek a lopott órák, amikor csakis kettesben vagyunk, és egymásra figyelünk. Mostanában például előfordult néhányszor, hogy a gyerekeket a bébiszitterre bíztuk és mi elmentünk egy éjszakai mozizásra, vagy éppen egy romantikus vacsorára. Időnként be kell iktatni olyan programot is, amelyek egy kis újdonságot visznek a megszokott hétköznapokba” – magyarázta Zoli.

A szerelmesek legutóbb az otthonukhoz közeli jégpályára látogattak el kettesben. Zoli magabiztosan siklott a jégen, de Dóri kicsit bizonytalan volt. A mintaférj természetesen segített csinos feleségének.

„Húú, vagy tizenöt éve nem volt a lábamon korcsolya! De azért emlékszem még néhány trükkre. Zolinak viszont szerencséje volt, mivel a nagynénje korábban a Műjégpálya igazgatójaként dolgozott, így gyakran megfordult ott. Ezért ilyen magabiztos, egészen addig, amíg nem rántom magammal!” – mesélte Dóri nevetve. – A gyerekek biztos nagyot fognak nevetni, ha otthon elmondjük nekik, mit műveltünk. Hisz kalandok ide vagy oda, azért mégiscsak az a legjobb, amikor együtt van az egész család!”

A párnak a gyerekeik a legfontosabbak, de szükségük van néha egy kis időre, amit egymásnak szentelnek, hogy szerelmüket életben tartsák, hiszen ez a gyerekek érdeke is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek