Starity

Demi Lovato 2011-ben turnézik

2010. december 31. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb jó hír érkezett Demi Lovato felől. Igaz, 18 éves tinisztárnak hamarosan vissza kell térnie a szanatóriumába, ám kiderült, az énekesnő 2011-ben is fog turnézni, valamint a koncertjeire a jegyek ára olcsóbb lesz, mint valaha.

hirdetés
Demi Lovato 2011-ben turnézik

Miután kiderült, hogy a Disney Sonny Munroe-ját egy kis időre kiengedték a szanatóriumából, a rajongók igencsak örültek, viszont a tinisztár csodálóinak egy rossz hírrel is el kellett számolniuk; imádott sztáruknak hamarosan vissza is kell térnie a a külvilágtól elzárt helyiségbe.

Most viszont újabb jó hír érkezett. Demi Lovato elárulta, annak ellenére, hogy még jelenleg is személyes problémákkal kell megküzdenie, 2011-ben is fog turnézni, ráadásul szólóban. Ha ez még nem lenne elég, az is kiderült, hogy a lány koncertjeire a jegyek ára is olcsóbbak lesznek, mint valaha.

Demi azt mondta, azért is fontos neki alacsonyan tartani a jegyárakat, mert jó ideig nem hallhattuk betegsége miatt a hangját, ezért szeretné, hogy minél több rajongója látogasson el koncertjére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek