Starity

Owen: „Ben nem akarta, hogy beválogassanak”

2011. január 01. 18:06   |   Szerző: LaDySmIth

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Owen Wilson elárulta, hogy amikor először találkozott Ben Stillerrel egy castingon, az Apádra ütök széria sztárja tehetségtelen színészpalántának találta őt, és nem látott benne sok jövőt.

hirdetés
Owen: „Ben nem akarta, hogy beválogassanak”

Bár azóta több filmben is szerepeltek együtt – többek közt az Éjszaka a múzeumban, az Apádra ütök széria és a Starsky és Hutch című filmekben, valamint a Hollywood Frat Pack néven ismert komikus színészek csoportjának részeiben –, de mikor először találkoztak A kábelbarát című film meghallgatásán 1995-ben, Owen egyáltalán nem nyűgözte le Bent.

Wilson most decemberben elárulta, nem is volt olyan jó Ben benyomása róla kezdetben.

„Először A kábelbarát meghallgatásán találkoztunk. Judd Apatow volt az egyik írója a filmnek, és én később jöttem rá, hogy Judd erőltette Bent, hogy engem válogasson be – nyilatkozta most, több mint 15 évvel később. – Ben nem volt túl nyitott a meghallgatásom felé, és nem vagyok biztos benne, hogy a vonakodó rá a jó szó , de mondjuk azt, hogy hatalmas lelkesedés nélkül tett engem a filmbe!”

Szerencsére Owennek sikerült megváltoztatnia Ben gondolkodásmódját, és baráti kötelék alakult ki közöttük.

„Végül is nagyon jól boldogultunk, és Ben elmondta, hogy nagyon tetszett neki, ahogyan a karakteremet megformáltam A kábelbarátban. Emlékszem, később elmondta nekem, hogy mikor szerkesztette a filmet, ez volt az egyik kedvenc jelenete, amivel dolgozhatott. Megemlítette, hogy igazán élvezte a jelenetet közöttem és Leslie Mann között, bár a karakterem ellenszenves volt. Utána pedig látta a Bottle Rocketot, és a film nagy rajongója lett, valamint írt nekem néhány nagyon aranyos sort arról, hogy ez mennyire tetszett neki.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek