Starity

Joe Jonas: „Fantasztikus volt a 2010-es év”

2011. január 01. 18:06   |   Szerző: the__domo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel már – bár még csak egy napja – 2011-et írunk, egy interjúban megkérdezték a Jonas Brothers frontemberét, Joe Jonast arról, hogy neki hogyan telt el ez a 12 hónap.

hirdetés
Joe Jonas: „Fantasztikus volt a 2010-es év”

A 2010-es évről nem sok rosszat tudott mondani a frontember: saját, jonasos sorozatuk második évadját forgatták, majd egy turnét is besűrítettek az idei évbe.

„Ez az év egyszerűen, fantasztikusan telt el! Kezdve a Jonas L.A. második évadjával, ahol a tesóimmal, Chelsea Kane-nel és Nicole Andersonnal a forgatási idők alatt nagyon jól éreztem magam. Majd még az év elején elutazott Afrikába a legjobb barátom. De ebben az évben arra is rájöttem, hogy mi a legfontosabb nekem: a szeretet és a család. Nélkülük nem tudnék élni, mert tényleg nagyon szeretem őket.”

Mesélt arról is, hogy a Jonas mint együttes egyáltalán nem bomlott fel – mint ahogy egy-két rosszindulatú pletyka sugallta –, sőt, turnézni indultak.

„Miután Afrikába repült a barátom, úgy egy hónappal később elmentünk Nickkel és Kevinnel turnézni. Hát, az is felejthetetlen élmény volt, sok szép tájat bejártunk, és talán ez volt a legjobb turném, mert azokra a pillanatokra mindig szívesen emlékszek vissza.”

Miután a turnéval kapcsolatos élményeit is elmesélte, így fejezte be az interjút, amivel a rajongóknak üzent leginkább: „Tehát itt van 2011. Egy új év. Köszönök mindent újra. És ne feledjétek: szeretlek titeket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek