Starity

Julianna Guill egy újabb horrorfilmben

2011. január 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Julianna Guill a My Alibi sorozat Scarlet Haukssonja szerepet kapott a Twilight filmekből ismert Ashley Greene mellett.

hirdetés
Julianna Guill egy újabb horrorfilmben

Mostanság nagy sikereknek örvend Julianna Guill, akit legtöbben a My Alibi című sorozatból ismernek mint Scarlet Hauksson, és talán jővőtől Christie Dewittként fogják emliteni a Glory Daze sorozatban kapott szerepéért.

A The Apparition nevet kapta az a horror-thriller film amiben Julianna játssza a főszerepet, és ebben az évben mutatják be.

A film egy csapat tiniről fog szólni amiben mészárlás következik be, az alkotás a klasszikus horror-thriller műfaj áldozata lesz, olyan nevekkel főszereplésben mint Ashley Greene, akit legtöbben a Twilight alkotásokból ismerhetünk, de szerepet kapott még Tom Felton, a Harry Potter-filmek sztárja, valamint Sebastian Stan, aki a Testvériségben is nyújtott remek alakítást, és persze a My Alibi sorozat főszereplője, Julianna Guill.

A filmet februárban el kezdik forgatni és várhatoan már szeptember közepén fogják játszani az amerikai mozik, a film forgatási helyszíne a csodálatos Los Angelesben lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek