Starity

Íme 2011 horrorfilmjei

2011. január 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A horrorfilmek 2011-ben sem állnak le, hiszen egyik jön a másik után. Vegyük például a Sikoly 4-et, ami David Arquette, Neve Campbell és Courteney Cox főszereplésével készült.

hirdetés
Íme 2011 horrorfilmjei

Az első horrorfilm, amit a nézők megcsodálhatnak, a The Rite nevet kapta, és e hónap 28-án startol az amerikai mozikban Anthony Hopkins és Alice Braga főszereplésével.

Másodikként a The Roommate című horror-thriller következik a listán, ami Cam Gigandet, Leighton Meester és Alyson Michalka főszereplésével készült, és 2011. február 4-én startol az amerikai mozikban.

A harmadik horror, a Red State nevet kapta, amiben a Prom című Disney-film csemetéjét, Nicholas Braunt láthatjuk majd Melissa Leo és Kevin Pollack oldalán. Bemutatója 2011 tavaszán esedékes.

A negyedik horrorfilm, mely bemutatásra kerül az amerikai mozikban, 2011. április 15-én indul David Arquette, Neve Campbell és Courteney Cox főszereplésével, de Emma Roberts és Hayden Panettiere is részt vesznek benne. Ez pedig a várva várt Sikoly 4.

Az ötödik félelmetes alkotás pedig a Priest címet viseli, és már 2011 májusától  fog virítani az Egyesült Államok filmszínházaiban Paul Bettany, Cam Gigandet és Maggie Q főszereplésével. A filmet a Kalifornia állambeli Los Angelesben forgatták 2010-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek