Starity

Crystal Bowersox, a sokoldalú tehetség

2011. január 04. 10:10   |   Szerző: EVEVEV

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Crystal Bowersox már megjelenésében is kitűnik a tömegből. Az American Idol című tehetségkutatóban feltűnt lány nemrég elkészítette első önálló albumát.

hirdetés
Crystal Bowersox, a sokoldalú tehetség

Crystal Bowersox az American Idol 9. évadjában tűnt fel, azóta pedig rengeteg rajongót szerzett. Az énekesnő sokféle zenei stílust ötvöz: a soult, a gospelt, a rockot és a countryt keveri művészien.

Crystal néhány héttel ezelőtt jelentette meg első lemezét, amely a Farmer's Daughter címet kapta. A címadó dalhoz már a videoklip is elkészült.

Az énekesnőről egyébként érdemes tudni, hogy már évek óta ezt a pályát szemelte ki magának, régen Chicagóban utcazenészként kereste kenyerét.

A fiatal lány nem csak énekesnő és dalszerző, hanem szerető anya és feleség is. Kisfia, Tony előző kapcsolatából született, tavaly pedig 25 évesen kimondta az igent Brian Walker zenésznek. Az eseményre szűk családi körben került sor első találkozásuk helyszínén, a chicagói Uncommon Ground nevű szórakozóhelyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek