Starity

jennymiley00 profilja

jennymiley00 yellow yellow yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. június 16.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1997. június 21.
  • Imádom
  • Zene
  • Kedvenc sztárjaim
  • Shane Dawson Brendon Urie Cody Carson Ariana Grande Selena Gomez Kellin Quinn Trevor Wentworth Tyler Joseph Brandon Flowers Marlon Brando Dylan O'Brien Dylan Sprayberry Taylor Swift Josh Dun Gerard Way Danny Jones Matt Wentworth Dan Howell Patrick Stump Pete Wentz

Sometimes you gotta fall before you fly.

jennymiley00
Utoljára aktív: 2023.10.04. 10:10Státusz módosítva: 2015.07.22. 23:11

Bemutatkozás

Sziasztok!

Jenny vagyok, 19 éves. Azért regisztráltam az oldalra, mert tetszett, hogy itt bárki írhat cikkeket, mégha nem is mindig publikálják őket, ettől függetlenük szerintem tök jó dolog!
Nagyon vegyes ízlésem van, tehát körülbelül minden zenei stílusból van egy kedvenc előadóm/együttesem. Nem szeretem ha valaki elítél egy embert/előadót azért, mert az olyan zenét hallgat/játszik, ami az illetőnek nem tetszik. Minden ember más, nem vagyunk egyformák, és tök örülnék annak, ha erre mindenki rádöbbenne, mert akkor sokkal kevesebb lenne a felesleges gyűlölködés. 
A felhasználónevemről annyi magyarázatot adnék, hogy amikor csináltam az oldalt, hatalmas Miley Cyrus/Hannah Montana rajongásom csúcspontját éltem, és mikor ráébredtem, hogy a nevem rímel Mileyéval, mindenhol ez lett a felhasználónevem. Máshol megváltoztattam, de itt sajnos nem lehet. Ne értsetek félre, mai napig semmi gondom Mileyval, de nyilván nem rajongok érte annyira, mint 12-13 évesen. 

Rengeteg kedvenc együttesem, előadóm, sorozatom van, szóval gondoltam néhány legfontosabbat bemutatok, elmesélem miért szeretem őket, hátha nektek is szimpatikussá válik valamelyik! 

• Együttesek

Őket névről nagyon sokáig ismertem, mielőtt elkezdtem volna a zenéjüket hallgatni. Valamiért azt hittem, hogy ők ilyen kiabálós/hörgős zenét csinálnak, ezért nem nagyon érdeklődtem irántuk. De aztán valahogy mégis belehallgattam a zenéjükbe, és nagyon megtetszett. Persze van pár daluk, amiben van hörgés, de nem sok, így az nem baj. Imádom az énekes, Kellin Quinn hangját/arcát/haját/mindenét. Van egy stílusa, ami miatt pár perc alatt képes voltam beleszeretni. 
A Sleeping With Sirens tagjai tudják, hogy a legtöbb rajongójuk még tinédzser, és nagyon sokan közülük küzdenek mentális betegségekkel. Épp emiatt több olyan daluk van, amihez lehet azonosulni, és olyan az üzenetük, hogy egyszer minden rendben lesz, mindenkinek vannak nehéz időszakai, tarts ki, ne add fel. Ilyen például a Madness. Én nagyon szeretem, ha egy együttes figyel a rajongóira, és próbálja őket bátorítani, nem csak a bulizásra és az élet élvezetére, hanem arra is, hogy sose adják fel, nem baj ha szomorúak néha, mindenkivel megesik, majd elmúlik. 
A srácoknak vannak lágyabb zenéik, utóbbi albumukon a legtöbb ilyen, viszont vannak kicsit keményebbek is, én speciel azok miatt szerettem meg őket. Szóval, ha valaki kíváncsi rájuk, de inkább popot hallgat, nekik a Madness című albumot tudom ajánlani, vagy akár az If You Were A Movie, This Would Be Your Soundtrack nevű EP-t, amin más dalaik akusztikus, azaz lágyabb változata található. Aki pedig szereti a rockosabb dolgokat, nekik az összes többi albumukat ajánlom! :) 

Kedvenc SWS dalomat ide kattintva meghallgathatjátok!

× × ×

Ez az együttes nekem több szempontból is nagyon fontos. Az énekes, Cody Carson írja a dalokat, és akármilyen kedvem van, akármi a problémám, mindig találok egy Set It Off dalt, ami pontosan leírja amit érzek. Codynak régebben, és még ma is valamennyire szorongása van. Erről a témáról írta például a Nightmare című dalt, és mivel nekem is szorongásom van, akármikor erősödik, meghallgatom ezt a számot, és a lelkem kicsit megnyugszik, hogy más is érez így néha, majd jobban leszek. Tehát az ilyen gondjaimban rengeteget segített és segít is a mai napig ez a banda. Motiválnak (Dream CatcherTomorrow), elmondják miért ne stresszeljek (Why Worry), megnevettetnek, és tényleg boldoggá tesznek. Válaszolnak a közösségi portálokon, folyamatosan nyereményjátékokat csinálnak a rajongóknak, tehát tényleg rengeteget foglalkoznak velünk, és ez szerintem nagyon szuper dolog. 
A zenei stílusuk igazából pop punkként indult, átment alternatív rockba, jelenleg pedig inkább pop rock. Nekem mindegyik stílusuk tetszett, de a kedvencem az alternatív rock, ilyen zenék találhatóak például a Cinematics című albumukon.

Kedvenc SIO dalomat ide kattintva meghallgathatjátok! 


× × ×

Rajtuk keresztül ismertem meg a Set If Off-ot, szóval ilyen értelemben hálás vagyok nekik. Ők post-hardcore/alternatív metál együttesként kezdték, tehát a régebbi dalaikat nem igazán kedvelem, viszont mostmár inkább alternatív rockkot játszanak, amit nagyon szeretek. A Younger Dreams albumukat például csak ajánlani tudom, mert minden dal tökéletes rajta, legalábbis szerintem. Írnak dalokat társadalmi problémákról (A World Divided), természetesen szerelemről (Reason To Love), és néha mentális betegségekről (Sunrise).
Amikor itt voltak Magyarországon, én elmentem a koncertjükre és nagyon barátságosak, közvetlenek voltak. Az énekes rám is mosolygott koncert közben, aztán pedig rám mutatott, tehát az én életem teljes. :'D 
A tagok nagyon kedvesek a közösségi portálokon is, az énekes, Trevor például sűrűn válaszolgat, pedig rengeteg üzenetet kap nap mint nap, ráadásul állandóan turnéznak, tehát jó dolog, hogy még így is szán időt a rajongókra. 

Kedvenc OLN dalomat ide kattintva meghallgathatjátok!  

× × ×

Brendon Urie. Szerintem ennyivel meg is magyaráztam miért imádom ezt az együttest. Főleg, hogy lassan ő lesz az egyetlen tagja. A Pretty. Odd. című albumuk kivéletével mindegyiket imádom. (A Pretty. Odd. nekem túl unalmas, vagy nem is tudom mi lenne rá a jó szó.) Brendon elmondta régebben, hogy nem szeret egy stílusnál leragadni, ezért van konkrétan minden stílusból egy P!ATD dal. Imádom Brendon hangját/stílusát, nem igazán tud csalódást okozni. (Jó, a Pretty. Odd. kivétel, de az már régen volt, lépjünk tovább.) Nagyon tehetséges srác, mindenhez (is) ért. De ezt igazából tudja is magáról. Van egy egészséges önteltsége. Nincs elszállva magától, de tudja, hogy mihez ért, miben jó. A Fall Out Boy mellett a Panic! volt a másik olyan együttes, ami megszerettette velem az alternatív zenéket. Aki szereti az emo stílust, azoknak az A Fever You Can't Sweat Out albumot tudom ajánlani, aki a Beatleshez hasonló dalokat szereti, nekik a Pretty. Odd.-ot, az alternatív rock/pop rock kedvelőinek pedig a Vices & Virtues és a Too Weird To Live, Too Rare To Die című lemezeket javasolnám! :) 

Kedvenc P!ATD dalomat ide kattintva meghallgathatjátok!  

× × ×

Szerintem a legelső kedvenc együttesem az a Fall Out Boy volt. Körülbelül 9-10 éves korom óta ismerem őket. Minden zenéjükért odavagyok, a tagokat egytől egyik imádom. Kiskoromban Pete Wentz volt a nagy kedvenc, de mostmár inkább Patrick Stump. Mindketten annyira édes emberek, és imádom a barátságukat.
A zenei stílusuk igazából szerintem olyan rengeteget nem változott az évek alatt, nekem mindegyik albumuk tetszett/tetszik. Kedvenc talán a legújabb, az American Beauty/American Psycho. 

Kedvenc FOB dalomat ide kattintva meghallgathatjátok!   

× × ×

Szerintem egy nagyon megosztó együttesről van szó, mivel nekik aztán valóban érdekes zenei stílusuk van. Zongora, dob, ehhez társul rap, ének, kiabálás, olykor ukulele. A dalszövegeik általában olyan témát feszegetnek, ami nem érint minden embert, épp ezért nehéz azonosulni velük. Nekem szerencsére, vagy nem is annyira szerencsére, sikerül azonosulni, minden dalban találok valamit, ami olyan, mintha én írtam volna. A srácok, Tyler és Josh nagyon vicces és kedves emberek, hamar megkedveltem őket, már egy interjú megnézése után imádtam mindkettőt. Igazából olyanoknak tudnám ajánlani ezt az együttest, akik valamilyen mentális betegségben szenvednek, gondolok itt szociális fóbiára, szorongásra vagy depresszióra. Hiszen tényleg rengeteg daluk szól erről, és sokat segít. 

Kedvenc 21P dalomat ide kattintva meghallgathatjátok!  

× × ×

Ezzel az együttessel az a helyzet, hogy bár imádom a tagokat, viszont csak az első 3 albumukat (Hot Fuss, Sawdust, Sam's Town) szeretem, az újabbakat (Day & Age, Battleborn) már nem igazán. Nincs velük gondom, de nem igazán az én világom. Viszont az első 3 albumnak szinte minden daláért odavagyok, a dalszövegekkel együtt. Már csak Brandon Flowers hangja miatt is érdemes belehallgatni pár dalukba. Az alternatív, elvont, indie stílusuk miatt szerettem meg őket, és mivel ezek a tulajdonságok az utóbbi albumokra már nem igazán illik, ezért azokat nem túl sokat hallgatom, de nem mondható el az, hogy azok a lemezek ne lennének jók, tehát azokat is tudom ajánlani. 

Kedvenc Killers dalomat ide kattintva meghallgathatjátok!   


× × ×

A Sleeping With Sirenshez hasonlóan őket is sokáig csak névről ismertem, a zenéjüket csak sokkal később kezdtem el hallgatni. Viszont arra emlékszem, hogy kiskoromban mikor ment a "Teenagers" a tévében, mindig felhangosítottam, pedig azt se tudtam kik ezek a srácok, plusz tök fura volt nekem az egész dal és a klip, de mégis nagyon tetszett. Ma pedig pont emiatt a 'furaság' dolog miatt szeretem őket annyira, hisz a zenéjüknek olyan érdekes hangulata van, ami nekem nagyon bejön. A frontembert, Gerard Wayt már azelőtt szerettem, hogy hallgattam volna MCR-t. Időnként találtam tőle pár idézetet, és mindig valami vicceset, vagy pedig valami bölcset/inspirálót mondott. Nagyon édes ember, amióta hallgatom az együttest, még jobban megszerettem.
Valójában azt nem mondanám, hogy az összes dalukat imádom, de a legtöbbet igen. Viszont azt a zenét, amit Gerard szóló előadóként csinál, már egyáltalán nem kedvelem sajnos, tehát inkább csak a régebbi MCR dalokat hallgatom. 

Kedvenc MCR dalomat ide kattintva meghallgathatjátok!    

× × ×

•  Énekesek


Szerintem Ariana az egyik legjobb énekesnő manapság. Olyan csodálatos hangja van, hogy kiráz tőle a hideg. A zenéit is imádom, színésznőnek is jó, nagyon jól alakítja Cat-et a Victoriousban. Nagyon édes lány, mindig kiáll önmagáért, imádja a rajongóit, foglalkozik is velük, szerintem nem érdemli meg a sok utálatot, amit kap. Sokszor mondják, hogy divaként viselkedik, de nem értem miért csak nála olyan hatalmas probléma, hogy kicsit kihasználja a hírnevet, amikor annyi más női előadó van, aki királynőnek hiszi magát. Ariana legalább emellett foglalkozik másokkal is, nem csak önmagával. Másik dolog amivel sokat piszkálják, hogy magas a hangja, visítozik és Mariah Careyt utánozza. Először is nem Ariana hibája, hogy hasonló énekhanggal rendelkezik, mint Mariah. Másrészt, most őszintén: ha ti is olyan magas hanggal rendelkeznétek, nem használnátok? Nem mutatnátok meg mindenkinek, hogy na, ti ilyet is tudtok? Ariana gyöngyörűen énekel, aki ezt nem ismeri be, az vagy féltékenységből beszél, vagy pedig elvakítja az előítélettel teli utálat, amiből már túl sok van a mai világban. 

Kedvenc Ariana dalomat ide kattintva meghallgathatjátok!

× × ×

Selena szerintem az egyik legrendesebb és legnormálisabb énekesnő/színésznő. Ezt úgy értem, hogy soha nincsenek botrányai, soha nem mond nem helyénvaló dolgokat, mindig jól viselkedik. Sokak szerint ez álszentség, de nem értem miért baj az, ha valaki nem arról híres, hogy minden nap van egy botránya. Ő egy nagyon jó példakép véleményem szerint.
Színészőnként nagyon tehetségesnek tartom. Énekesként nem mondanám, hogy ő a legjobb, hisz nincs túl erős hangja. A zenéit szeretem, de nem nevezném a legtehetségesebb énekesnőnek, bármennyire is felnézek rá.

Kedvenc Selena dalomat ide kattintva meghallgathatjátok!

× × ×

Szerintem Justin egy nagyon jószívű, tehetséges srác. Igen, követ el hibákat, csinál hülyeségeket, de 21 éves és fiúból van. Szerintem annyira nem meglepő. Plusz a legtöbb "botrányos" dolog az olyan, amit minden más vele egykorú srác csinál, csak a különbség, hogy róluk nem készül cikk. Persze azt is megértem, hogy mivel neki hírneve van, figyelnie kéne arra, hogy jobban viselkedjen, hisz befolyással van a fiatalabb rajongóira. Tényleg csinált már olyan dolgokat, amikkel én sem teljesen értek egyet, de ezekért bocsánatot is kért. Én régebben sokszor úgy gondoltam, hogy azért viselkedik úgy ahogy, mert olyan társaságban van, ahol a hülyeségekre ösztönzik, és ezt egy interjúban ő is beismerte. Rossz emberekkel volt körülvéve, akik rávették olyanokra, amikre nem kéne. Sajnos az ilyenekről sem készül cikk, mert az embereknek csak a botrány kell. Utálják őt az emberek, mert csak a negatív dolgokat olvassák róla, plusz mindenki előítéletes manapság. Kicsit kéne csak utánaolvasni egy-két "botránynak" és rájönne az ember, hogy "ja szóval nem teljesen úgy volt, ahogy írta az a másik cikk, így már más"... Én teljesen megértem, ha valakinek nem szimpatikus, vagy nem szereti a zenéjét. Mindenki más. De ne gyűlölködjünk már feleslegesen olyan dolgok miatt, amiknek a fele sem igaz. Ha nem érdekel a srác, ne olvassatok róla cikkeket, ne foglalkozzatok vele, és ennyi. Én már körülbelül 6 éve ismerem Justint, szóval nekem eléggé a szívemhez van nőve, így nyilván elfogult vagyok vele kapcsolatban, de annyira nem szeretem látni, hogy sok ember mennyire gonosz tud lenni egy-egy cikk alatt, és mennyire rossz dolgokat tudnak mondani. Nem kérek senkit arra, hogy szeressék. Csak tartsák tiszteletben, hogy van olyan ember, aki számára rengeteget jelent ez a srác. Legalább annyit, mint amennyit másnak is jelent a kedvenc sztárja. Senkinek sem esik jól, mikor utálatosnál utálatosabb hozzászólásokat olvas a kedvenc sztárjairól, szóval jó lenne ha az emberek gondolnának arra, hogy egy gyűlölködő komment valakiről mennyire rosszul esik egy olyannak, aki viszont szereti az illetőt. B*zizás nélkül is lehet véleményt nyilvánítani, de az emberek 90%-a erre képtelen. Már eleve ott kezdődik a baj, hogy a homoszexualitást nem kéne sértésnek használni. Miután valaki írta Justinnak, hogy meleg, ő csak annyit válaszolt, hogy "Nem vagyok meleg, de ha az lennék se lenne ez sértés." Ez a pár szavas mondat is bizonyítja, hogy nem egy hülye srácról van szó. 
Szóval összefoglalva szerintem Justin egy tehetséges, jó srác, aki alaptalanul kap annyi utálatot.

× × ×

• Sorozatok

                       Pretty Little Liars                                                     Teen Wolf

                   The Vampire Diaries                                                       Glee

                              Friends                                                    Two And A Half Men

                        That's 70's Show                                                  Baby Daddy

                     Young & Hungry                                                    Melissa & Joey

                           Awkward.                                                              Faking It

                         Men At Work                                               How I Met Your Mother 

 

                    The Big Bang Theory                                              Modern Family

                               Mom                                                                   Lucifer

                              Scream                                                         Scream Queens

           How To Get Away With Murder                                    Stranger Things

× × ×

Köszi, ha végigolvastad a bemutatkozást! Ha szavazol, írd meg az üzenőfalamon, és én is szavazok rád! Mindenkinek visszaigazolok, tehát ha gondolod, barátnak is jelölhetsz. 

× × ×