Starity

CsiCsen profilja

CsiCsen white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2010. július 27.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • április 26.
  • Lakhely
  • Komárom-Esztergom megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zene : )
  • Zenei stílusom
  • Mindenféle :)
  • Imádom
  • One Direction ♥

Let your smile change the world, but don't let the world change your smile. :)

CsiCsen
Utoljára aktív: 2016.11.05. 13:01Státusz módosítva: 2013.05.17. 19:07

Mi újság nála?

2015.08.31. 19:07CsiCsen és SabrinaBest mostantól barátok

2015.08.17. 23:11CsiCsen és Lilly1110 mostantól barátok

2015.06.24. 18:06CsiCsen és Sári13 mostantól barátok

2015.06.24. 18:06CsiCsen és DarkSideOfTheMoon mostantól barátok

2015.03.21. 10:10CsiCsen és mostantól barátok

Bemutatkozás


CsiCsen vagyok, örülök, hogy idetévedtél. :) Nos, az a helyzet, hogy nem vagyok túl jó bemutatkozásban, de azért megpróbálok pár épkézláb mondatot összekaparni. Ha esetleg szimpatikusnak találsz, jelölj nyugodtan. Bár minden szavazat visszamegy, kérlek ne csak ezért nyomj a „Szavazok rá” gombra! Köszönöm. :) 

× Egy 15 éves, álmodozó, kissé félénk és visszahúzódó lánnyal „állsz most szemben”. Sosem keresem a feltűnést, nem szeretem, ha sokan figyelnek rám. Elsőre, az idegenek számára, távolságtartónak, barátságtalannak tűnhetek, mert nem elegyedek rögtön szóba az illetővel. Az igazság azonban az, hogy elég nehezen barátkozom, nem szoktam beszélgetést kezdeményezni. Szerintem azoknak az embereknek, akiket kedvelek, a 70 %-ának fogalma sincs erről. Vannak barátaim, akik közel állnak hozzám, de még ők sem ismernek teljes mértékben, hiába az a jó pár – egyáltalán nem kevés - együtt töltött év. Ugyanis van egy visszafogott, csendes oldalam, aki az a tipikus „nem sok vizet zavar”, de amikor egyedül vagyok, vagy a családommal, akkor vagyok igazán önmagam. Szinte teljesen megváltozom. Átalakulok egy „ami a szívemen, az a számon” felfogású lánnyá, aki nem fél kimondani, amit gondol.
× Mindig is tiszteltem azokat az embereket, akikről nemes egyszerűséggel leperegnek a sértések, akit nem érdekel, hogy ki mit mond/gondol róla. Sajnos én nem tartozom közéjük, hanem inkább a „mosolygok, de belül fáj” stílusú lányok táborát erősítem.
× Kitűnő tanuló vagyok. Megvethetsz emiatt, lenézhetsz, titulálhatsz strébernek. Ugyanis ezen a téren tényleg soha nem izgatott, hogy a környezetemben élők hogyan viszonyulnak a dologhoz.
× Nem szeretem, ha elítélnek, ezért kérlek te se tedd! Hiszen tudod: „You know my name. NOT MY 
STORY”
× Ne kritizáld a kedvenceimet! Nincs két egyforma ízlésű ember. Fogadd el!
× Ha még ezek után is szimpatikus vagyok neked, akkor, ha gondolod, jelölj be! De nem vagyok sem barát- sem szavazatgyűjtő! Bár szégyellem, de régen az voltam, szóval, ha úgy érzed, te tartani szeretnéd a barátaiddal a kapcsolatot, vagy írj rám te, vagy törölj ki nyugodtan / be se jelölj! Nem igazán áll szándékomban minden egyes felhasználónak üzengetni, sajnálom.
× Szavazni csak akkor szavazz, ha tényleg tetszik neked a profilom, ne azért, hogy visszamenjen! Előre szeretnék szólni, hogy a „Szavaztam, remélem, visszajön!” stílusú üzeneteket mindenfajta kellemetlenség nélkül figyelmen kívül hagyom.

  

Nem érdekel, hogy ki mit mond róla, és, hogy sokan elpártoltak tőle, nekem akkor is talán örökre a kedvenc énekesnőm marad, még akkor is, ha idővel már csak a szívem mélyén. Tudom, nagy szavak, de így van. Hozzá szoros kötelék fűz, hiszen a Hannah Montana legelső évada óta ismerem és szeretem őt. Sosem volt olyan híresség, akire felnéztem volna, vagy a példaképemként tekintettem volna rá, Ő viszont valamilyen szinten ide tartozott. Bár már felnőtt és jelentősen megváltozott a stílusa, nekem ő még mindig Miley Stewartként lebeg a szemem előtt. Lehet, hogy ha a hajvágása és a We Can’t Stop klipjének megjelenése közepette figyelek fel rá, én is úgy reagálok minden egyes mozzanatára, ahogyan a legtöbben. De szerencsére nem így történt. Mindig emlékezni fogok a Hannah Montanára, a fordulópontot jelentő Can't Be Tamed albumra és a Liammel való kapcsolatára. Smiler forever<3

Who Owns My Heart ~ When I Look at You ~ I miss you ~ Hope You Find It ~
Every Part of Me ~ Need a Little Love
 

Nem adják a dalait állandóan a TV-ben, rádióban, akárhol. Nem tartozik a tipikus „a csapból is ő folyik” hírességek közé. És éppen ezért megunhatatlan. Még nem olyan régóta ismerem őt, de eddig talán a férfi előadók közül neki fogott meg legjobban a hangja.

Troublemaker ~ Heart Skips a Beat ~ Cry Your Heart Out ~ Head to Toe ~ Hey
You Beautiful
  

 

Előre is elnézést kérek a kisregényért. Ha esetleg nem szereted őket, akkor is nyugodtan végigfuthatod, mert nem áradozni fogok róluk. Szóval. Pontosan 2012. 02. 19-e óta ismerem és szeretem őket, de nem vagyok fanatikus rajongójuk. Tetszik a zenéjük, de nem fújom kívülről az életrajzukat - sok másik Directionerrel ellentétben -, mert én úgy érzem, hogy attól, hogy valamilyen zenészért/együttesért/akármiért rajongok, az nem azt jelenti, hogy álmomból felkeltve is el kell tudnom mondani az élettörténetét. És most jöjjön egy kényesebb téma. A kedvenc. Mármint, nem nekem kényes, hiszen én teljes mértékben azon a véleményen vagyok, hogy miért ne lehetne egy rajongónak kedvence? Hiszen attól, hogy valamelyikük szimpatikusabb neki, vagy egyszerűen tehetségesebbnek tartja (igen, ez is előfordulhat), attól még ugyanolyan Directioner mint a többiek. Emellett én úgy érzem, hogy szinte mindenkinek van egy személy, aki kicsit közelebb áll hozzá, mint a másik 4 fiú. Mindenkinek van egy képzeletbeli „sorrendje”, amin valaki előrébb, valaki pedig hátrébb kapott helyet. Nekem Liam az, akit a legjobban kedvelek a bandából. Pont. Nem fogok ódákat zengeni róluk róluk, egyrészt mert nem szokásom. Mindig is inkább csendben meghúzódtam a háttérben, nem kürtöltem világgá, hogy Directioner vagyok. Másrészt pedig engem is hihetetlenül idegesít, ha egy profil csak a One Direction dicsőítéséből áll (elnézést kérek az illetékes személyektől). Egy kicsit elkalandozva pedig hozzátenném, hogy nem vagyok az a típus, aki túl nagy álmokat sző hozzájuk, hiszen még abban sem vagyok biztos, hogy valaha egyáltalán látni fogom őket, nemhogy esetleg meg is kedveljenek. Ugyan. És most nyugodtan lehet csúnyán nézni, hogy mekkora egy pesszimista vagyok, de nem (legalábbis ebben a helyzetben). Én realista vagyok. Természetesen ezt mindenki maga válogatja, hogy miben hisz/bízik/reménykedik, nincs ezzel semmi probléma. De én így látom.  

What Makes You Beautiful ~ Live While We're Young ~ Stole My Heart ~ Taken ~
Same Mistakes ~ I Would ~ Magic

 Előre leszögezném, hogy nem vagyok Mixer. Mégpedig azért nem, mert bár szeretem és hallgatom a zenéjüket, magukról a lányokról semmit sem tudok. Mindegyiküknek gyönyörű hangja van, de ha mégis választanom kéne, akkor Leigh-Anne az, aki a legszimpatikusabb nekem. Minden tekintetben. A bandáról pedig csupán annyit, hogy csodálatosak. Csak ennyi. It's in their DNA...  

Wings ~ DNA ~ Madhouse ~ Make You Believe ~ Cannonball

 

 

Az első olyan könyv, ami igazán magával ragadott. Bármikor eszembe jut, egyszerűen csak felkapom a hozzám legközelebb eső kötetet, fellapozom, és olvasni kezdem. És bár már régen a sorozat végére értem, sosem lesz elég unalmas ahhoz, hogy újra és újra beleolvassak. Tetszik az egyszerűsége és a humora, valamint hogy igazából semmi extra nincsen benne, de valamiért mégis különleges. Pontosan ezért. Egy reális történet a mai diákokról, és természetesen "négy év, amit nem felejtesz el"

Ricsi ~ Virág ~ Cortez ~ Dave ~ Gábor ~ Peti

 

A titokzatossága, rejtélyessége fogott meg, és hogy amikor már azt hiszed, tudod a megoldást, jön egy újabb „csapás”. Nem vagyok sorozatnézős típus, szóval ez az egyetlen, amit epizódról epizódra nyomon követek. Akit a legjobban kedvelek az egész sorozatból, az Emily és Toby. Röviden csak úgy tudnám jellemezni, hogy: Egyetlenegy rejtély; egyre mélyülő bonyodalom, gyanúsítottak végtelen listája, millió apró jel, rengeteg cselekményszál, amik végül egy helyen futnak össze: Who is A? 

Emily ~ Spencer ~ Hanna ~ Aria ~ Toby ~ Caleb
 
 
 

Kedvenc énekesnőim Katy Perry, Rihanna és Cher Lloyd, de még talán közéjük sorolható Miley Cyrus és Taylor Swift is. Az énekesek közül Olly Murs-t szeretem legjobban, de itt elég sokaknak vannak - számomra - kiemelkedő számaik. A bandák közül egyértelműen a One Direction-t és a Little Mix-et sorolhatnám a legjobbjaim közé. Ritka, hogy egy (illetve ez esetben több) előadónak minden száma tetszik, de ez a két együttes pontosan ilyen. Ez az páros részben kiegészül még a Maroon 5 és a Nickelback együttesekkel, csak nekik elég kevés dalukat ismerem. A filmeknél én úgy vagyok vele, hogy rengeteg kedvenc van (általában mindig az amit legutóbb néztem), de a Grown Ups (Nagyfiúk) mégis kissé kitűnik a "tömegből", Adam Sandler másik hihetelenül jó filmje, a Bedtime Stories (Esti mesék) társaságában.Nos, ezek után ez a színész méltán viseli nálam a "Kedvenc színész" jelzőt. Sorozatok terén a kedvenc - és egyben az egyetlen, amit nézek - a Pretty Little Liars. Kedvenc könyvem sosem volt igazán, legalábbis eddig nem nagyon tűnt fel, hogy lett volna amit nagyobb örömmel, kedvvel nyitok ki, mint a többit, de mostanra már rájöttem, hogy talán a Harry Potter volt amit a legjobban szerettem, mert ezt máig szívesen veszem elő és olvasok bele. Ehhez pedig nemrég csatlakozott a Szent Johanna Gimi, Leiner Laura sikeres könyvsorozata. És végül áttérnék a "Kedvenc szám" kategóriára. Őszintén szólva, nekem sosincs konkrét kedvencem, pontosabban tartós nem, mert ezek általában 1-2 hetente cserélődtek. Meguntam az egyiket, jött a következő.Most éppen Olly Murs Troublemaker című dala az, ami betölti nálam ezt a szerepet.

Álomvárosom London és New York, valamint szeretnék kijutni egyszer Rio de Janeiro-ba, San Francisco-ba, Párizsba, Pekingbe és Monte Carlo-ba is.

 

"If today was your last day and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?"

 

 

"So just close your eyes
Oh, honey here comes a lullaby "

És még pár kedvencem akit megemlítenék, a - számomra - legjobb számukkal együtt: David Guetta - I Can Only Imagine, Flo Rida - Whistle, Beyoncé - Love on Top, Jennifer Lopez - Papi, Demi Lovato - Heart Attack, Lady Gaga - Born This Way, Adele - Rolling in the Deep, Jessie J - Domino, Bruno Mars - When I Was Your Man, Maroon 5 - Payphone, Taylor Swift - Place in this World,  Kelly Clarkson - Catch My Breath, Nicki Minaj - Starships, Nickelback - Trying Not To Love You, Cher Lloyd - Want U Back, Cheryl Cole - Call My Name, Green Day - Boulevard of Broken Dreams, Miley Cyrus - Who Owns My Heart, The Wanted - Heart Vacancy, Jason Derulo - Fight for You, Sean Paul - She Doesn't Mind, Simple Plan - Summer Paradise, Gym Class Heroes - Stereo Hearts, Coldplay - Paradise, Black Eyed Peas - I Gotta Feeling, JLS - Ske Makes Me Wanna, Jedward - Waterline, Chris Brown - Don't Wake Me Up, OneRepublic - Good Life, Ne-Yo - Beautiful Monster, Avril Lavigne - Girlfriend, Marina and the Diamonds - Primadonna, Shakira - Whenever, Wherever, Wiz Khalifa - No Sleep, Conor Maynard - Vegas Girl 

 

 

Kérések

 

× Nem szorulok rá a szavazatokra, de ha őszintén adsz és nem csak azért, hogy visszamenjen, akkor köszönöm. :)
× Barátgyűjtő sem vagyok, ritkán jelölgetek, viszont a felkéréseket örömmel elfogadom. Ha szimpatikus vagyok, csak nyugodtan. :D
× Sem élőben, sem neten keresztül nem harapok. Szóval, ha kérdésed van, vagy csak beszélgetni szeretnél, írj rám!
× A képeimet én is neten kerestem, nem saját készítésűek természetesen (bárcsak…), így nem az én tulajdonomat illetik. Ebből kiindulva pedig, ha esetleg megtetszik valamelyik, vidd nyugodtan, engem egyáltalán nem izgat. Néhányat közülük megszerkesztettem, ez minden. A feliratok viszont kivételek, mivel saját készítésűek, ezért kérlek ezeket, ha el is viszed, ne tedd ki a profilodra! Köszönöm.
× Egyezzünk meg! Én nem kritizálom a kedvenceidet, de akkor te sem az enyémeket. Pont.
× Kritikákat elfogadok, sőt örülök is nekik. Viszont ez nem az egyes előadókról alkotott véleményemre vonatkozik, hanem a külalakra, tartalomra, etc.
× Hálás köszönet, ha ezeket betartod!

További szép napot! :)

                                                                                   Kisses,
                                                                                                   CsiCsen
  

Ui.:A kedvenceim nem teljesen sorrendben vannak, akiket a legjobban szeretek, azokat megemlítettem fent is : )

2013. 08. 06.

Kedvenc sztárok

1 Liam Payne
2 Niall Horan
3 Harry Styles
4 Zayn Malik
5 Louis Tomlinson
6 Olly Murs
7 Shay Mitchell
8 Troian Bellisario
9 Ashley Benson
10 Lucy Hale
további kedvencek

Barátok

EVEVEV
EVEVEV

visszatérő vendég

Samantha2
Samantha2

visszatérő vendég

Fruzsyka11
Fruzsyka11

Princess❤️

Üzenőfal

CsiCsen Köszönöm, visszament, tetszik a profilod. :)

2015.07.20. 18:06

Tinii Alice Szia!Szavaztam mert szereted a pll sztarokat!:)

2015.07.08. 12:12

CsiCsen Köszi, visszament. :))

2015.06.24. 18:06

Szavaztam, szimpi vagy!:)

2015.06.20. 18:06

CsiCsen Köszi, visszament. :)

2015.03.14. 16:04