Starity

Ency112 profilja

Ency112 white white yellow yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2010. július 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1996. december 09.
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • mindenem a tánc, imádok olvasni, zenét hallgatni, msn-ezni, facebookozni, és fűzni.xD
  • Zenei stílusom
  • minden jöhet minden mennyiségben:DD
  • Imádom
  • a bárataimat imádom<3
  • Utálom
  • minden dologgal megvagyok:) van ami nem a kedvencem nem nem utálok semmit... asszem.x""D
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

Ne álmodd az életed, hanem éldd az álmaidat" // ♥PLL♥ Ezra♥//

Ency112
Utoljára aktív: 2011.07.13. 17:05Státusz módosítva: 2010.08.30. 10:10

Mi újság nála?

2011.07.13. 17:05Ency112 és Michigehae mostantól barátok

2011.05.28. 19:07Ency112 új kedvence Marenec Fruzsina

2011.04.03. 11:11Ency112 új kedvence Jessica Stam

2011.04.03. 11:11Ency112 és mirtill25 mostantól barátok

2011.03.14. 11:11Ency112 új kedvence Lőrincz Alexandra

Bemutatkozás


Sziiasztok!!! Enikő vagyok 14 éves életvidám csajszi:))

 

Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi sem sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni.

 Nem vagyok különösebben barátgyűjtő, de ha bejelöltök és beszélgetünk akkor visszajelölök szívesen. (L) Szeretek ismerkedni. Ha szavazol és nekem is szimpi az adtlapot és megérdemled akkor valószínűleg vissza szavazok!!! A kedvenc sztárok NAGYJÁBÓL sorrendben vannak.

 

Mit is mondjak magamról? Én magamat egy kedves és megértő lánynak tartom. Szívesen meghallgatok mindenkit és tanácsot is adok természetesen, de azt nem bírom, hogyha valaki lelki szemetesládának használ és engem meg se hallgat.:O Ezenkívül türelmes és megértő vagyok, de azért van hogy sikerül felbosszantani engem is.(: Szeretek tudni mindenről, és ez nem azt jelenti, hogy pletykás lennék vagy valami ilyesmi, hanem hogy szeretem tudni, hogy mi van a barátaimmal és azokkal akiket nagyon szeretek. Főleg azokról akiket sajnos a távolság miatt elég kevésszer látok.:( De nem szomorodom el, mert ha velük vagyok, akkor sohasem unatkozom és  mindig jó kedvem van, ezért megéri a sok várakozás.

Nagyon érzelmes személyiség vagyok, vagyis nagyon könnyen lehet nekem örömöt szerezni és sajnos megbántani is. Nem halok bele olyan dolgokba amik elsőre nem sikerülnek inkább próbálkozom többször, mert tudom, hogy amit a fejembe veszek, az egy idő után, ha kitartóan küzdök és megharcolok érte sikerülni fog. :D

Röviden összefoglalva rólam még annyit hogy:Bolondos, szeleburdi, lökött, néha szétszórt, és néha kicsit hisztis, hétalvó, de megértő és szerethető.xD

Aki számomra igazi Starity barát és imádom az Vy98 Berny013 és Mezí:) P.S.: sorrend NINCS köztük!!


Zenében mindenevő vagyok, de kedvenceim:
-SP
-Selena Gomez
-Avril
-Ashley Tisdale
-még van egy pár.... (kedvenceim között nézd)

Kedvencek:
Szín:lila, sárga
Állat: kutya, mókus-->olyan cukik:)))
Kaja: milánói, gofri biggrin.gif
Színész: Ashley Benson, Ashley Tisdale, Brenda Song, Kristen Stewart
Sorozat: Little Pretty Liars, Született feleségek
Film:Twilight saga összes, Step up összes része, Csajok Háborúja, The Last Song és még elég sok
Sport: mindenféle tánc(de én verseny aerobickozom)
Könyv:Twilight saga részek
Hobbi: karkötő fűzés, rajzolás, éneklés
Parüm: Black Star (Avril illata aki nem tudná.xD)
Tv csatorna: VIVA, Disney, RTL klub                                                                                           
Márka: Converse, DC

 

 

Előadók:

//Sp<3//

Az tetszik benne nagyon, hogy van egy csomó rajongója, de nem szállt el. Tudja honnan jött és azt is hogy hová tart. Neki a zene a legfontosabb amit hűen csinál! WE LOVE SP(L)

 

//Selena Gomez<3//

Fiatal, tehetséges, vidám, mosolygó, szertnivaló csajszi. Röviden róla ennyit.

 

//Avril<3//

Nagyon tetszik benne az, hogy szókimondó és őszinte. Ami a szívén a száján. Imádom a dalait, mert annyira emberközeliek és teljesen bele tudom magam élni.

 

Sorozatok:

//Pretty Lillte Liars<3//

Nagyon rejtélyes és izgi sorozat. Az tetszik benne, hogy a lányok nagy titka mellet mindenkinek van egy sajátja is. Kedvencem benne Aria és Mr.Fritz kavarása. Sztem annyira illenek egymáshoz. Másik kedvencem még Hannah. Egyszerűen imádom!!(L)

 

//Született Feleségek<3//

Tele van egy csomó csavarral és váratlan fordulattal. Nagyon szeretem Susant és Gabriellet. Susan esetlen, de mégis szerencsés nő és egy igazi pasifaló. Gabrielle meg mindenből kivágja magát és ez nagyon tetszik.

 

//The Vampire Diaries<3//

Röviden erről is annyit h egyszerűen szeretem. Szeretem, mert izgalmas és romantikus. Ez a variáció nálam mindig nyerő. =)

 

//Barátok Közt<3//

Egyszerűen szeretem...

 

 

Nos, kb ennyit tudok így hirtelen, de ha van valami kérdésed és szimpi vagyok, akkor jelölj be nyugodtan vagy küldj levelet mert 100% hogy válszolok. Írj nyugodtan, mert nem harapok!!

 

Kedvenc idézetek:

-Ott akarok melletted lenni, mikor reggel van, csak nézni, mikor nyújtózól egy nagyot, ásítasz és félálomban megölelsz s hozzám bújsz; mindezt ébren- éberen akarom végignézni. Majd kiszáradt száddal, gyengéden adsz egy puszit a homlokomra és a fülembe durmogsz mint egy maci. Ott akarok lenni melletted, mikor kijössz a zuhany alól és vizes, félig pucér testeddel mögém állsz és a nyakamat puszilgatod, mikor én a kávét csinálom a reggeli zurzavarban. Ott akarok lenni melletted miközben elmész és nézni akarom ahogyan becsukod az ajtót.
Ott akarok lenni melletted, mikor hazajössz, megölelsz és elmondod hogy milyen volt a napod. Ott akarok lenni melletted és nézni, hogy miként nézel rám. Melletted akarok lenni, amikor álmosan iszod a kakaódat, miközben a TV- ben agybutító musorokat nézünk és hozzádbújni, akkor amikor semmi dolgom sincs és érezni, hogy biztonságot adsz, biztonságot ad tested melegsége és lágysága.
Melletted akarok lenni miközben nevetsz és együtt akarok veled nevetni és egymáson nevetni; egymás butaságán.
Veled akarok lenni, mikor valami fáj, vagy ha megbántott valaki.
Veled akarok lenni, moziba menni, eljátszani hogy hogyan ismerkedtünk meg, újra s ÚJRA.
Melletted akarok lenni minden este és reggel, melletted elaludni, hozzádbújni, "miért"- eket feltenni , mint egy 5 éves kisgyerek. Magabiztosságod mellett eljátszani egy kislányt, aki semmit sem ért, csak azt tudja elmondani, hogy mennyire szeret és becsül. Nézni akarom nap mint nap, ahogy megmosod a fogad, ahogy felöltözöl, befújod magad a parfümöddel.
Veled akarok lenni, amikor beteg vagy és megcsókolni téged és nem érdekelne ha elkapnám; mégha halálos beteg is lennél. Ha az lennél, akkor addig csókolnálak, míg el nem kapom, hisz ha elvesztenélek, akkor nem lennék senki sem. Veled halnék meg, hisz az életem nélküled semmit sem érne. Nem tudnám elviselni a hiányodat, hisz akkor minden nap arra gondolnék, hogy veled akarok lenni, minden áldott nap és nézni, hogy mit- miért- hogyan csinálsz.
Veled akarok lenni ráncosan, öreg, ráncos boröddel is bearanyoznád minden napom, hisz arra emlékeznék mindig, amikor megismertelek.- Fiatalon.
Egyszer mikor ott voltál nálam, csak nézetelek. Veled akartam lenni, de te nem velem. Néztelek mikor felkeltél, nem adtál puszit a homlokomra, nem bújtál senkihez, hisz egyedül feküdtél az ágyadban és nem velem. Az ajtó küszöbén álltam és félve kukucskáltam befelé. Eszembe jutott a múlt, s még sok más egyéb. Végig néztem ahogy fogat mosol, s közben csak néztelek.Szeretlek kiltották a gondolataim !Veled akartam lenni, s addig veled is voltam. Néztem mikor kimentél, s nem tettem semmit, nem akadályoztalak meg utadban. Nézetelek mikor elmentél, halkan síros hanggal mondtam szinte már a semmibe hiányozni fogsz. Majd kiléptél az ajtón, s néztelek ahogy becsukod azt. :((

 

- Ha valaki elmenet ne hívd vissza. Az elhalványult emlék nem lesz többé tiszta. Ha valaki elment, s elindult menni, nehezen akarva, de el kell az feledni.:((

 

 -Az első szerelem mindig nyomot hagy a szívekben -mondják. Én már tudom, hogy valóban így van. Még azt is mondják, hogy az első szerelemtől való elválás nehéz... nem... épp az a nehéz, hogy sohasem válsz el... a szíved mindig felé húz, de nem szabad már úgy gondolni rá.

 

-Azok az emberek, akik nem ismernek, azt hiszik valójában csendes vagyok.. de akik ismernek, azt kívánják: bárcsak néha csendben maradnék.:)

 

-Nem, ő nem a barátom.. de szeretem az öleléseit, a szemeit, a mosolyát.. a rengeteg közös emlékünket, a perceket, amikor együtt nevettünk.. azt hiszem, szerelmes lettem a barátságunkba…

 

-Mert igenis létezik igaz szerelem.Volt egy fiú és egy lány. Éppen 120-al száguldottak egy poros úton, mikor a lány így szólt: Lassíts!Félek... Rendben ,lassítok, ha azt mondod szeretsz. Szeretlek -mondta a lány- De most már lassíts.! Jól van,ölelj át.Felelte a fiú, a lány át is ölelte.-Vedd le kérlek a bukósisakot és vedd fel,mert engem már szorít! ~ Másnap az újságban: Motoros baleset ,egy halott fiú és egy túlélő lány.~ A fiú már korábban érezni kezdte, hogy nem fog a fék,de úgy gondolta minek szóljon a lánynak, az úgyis megijedne.Inkább még egyszer hallani akarta, hogy szereti és megölelni és úgy meghalni. Ez az igazi szerelem˘˘

 

-Két alma beszélget: -Birs? -Sőt, sejetlek!

 

-Csak egy mosolygós lány, ennyit látnak belőlem. Csak egy mosolygós lány, aki hisz még a mesékben. A mesék teli vannak vágyakkal, varázslattal és álmokkal. Álmok melyek valóra válnak, ha hiszünk a csodákban.

 

SOK PUSZI MINDENKINEK...

Kedvenc sztárok

1 Éder Krisztián
2 Avril Lavigne
3 Brenda Song
4 Nina Dobrev
5 Ian Somerhalder
6 Paul Wesley
7 Ashley Benson
8 Lucy Hale
9 Troian Bellisario
10 Shay Mitchell
11 Kat Graham
12 Fluor Tomi
13 Kristen Stewart
14 Orosz András
15 Ashley Greene
16 Taylor Lautner
17 Nikki Reed
18 Robert Pattinson
19 Cam Gigandet
20 Kellan Lutz
21 Jackson Rathbone
22 Elizabeth Reaser
23 Dakota Fanning
24 Eva Longoria
25 Teri Hatcher
26 Marcia Cross
27 Dana Delany
28 Nicollette Sheridan
29 Andrea Bowen
30 Shawn Pyfrom
31 Drea de Matteo
32 Gale Harold
33 Madison De La Garza
34 Maiara Walsh
35 Richard Burgi
36 Blake Lively
37 Leighton Meester
38 Chace Crawford
39 Ed Westwick
40 Taylor Momsen
41 Miley Cyrus
42 Emily Osment
43 Mitchel Musso
44 Selena Gomez
45 Chelsea Kane
46 David Henrie
47 Ashley Tisdale
48 Istenes Bence
49 Ujvári Zoltán Szilveszter
50 Pintér Adrienn
további kedvencek

Randomképek

Sp aláírás<33
úgyszintén barátnőmmel<3
barátnőmmel<3

Barátok

Sargavar
Sargavar

új tag

Brittany
Brittany

Not a Queen, a...

cute cuki
cute cuki

visszatérő vendég

Csilla19
Csilla19

*Crazy Girl*

Üzenőfal

Vy98 Kicsi szívem, kicsi szám, boldog újévet kíván!

2011.12.31. 16:04

Vy98 Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok neked és családodnak!

2011.12.24. 12:12

reni 8 szavaztam és jelöltem !!

2011.07.30. 20:08

szavaztam

2011.07.28. 16:04

MycySmiley Szavaztam mert elég sok közös van bennünk :)

2011.07.05. 02:02

lola97122 Szia! szavaztam, tök jó a profilod :)

2011.06.26. 15:03

House Of Wax Szia ! Azért töröltem a kapcsolatot , mert nem beszéltünk még soha , és most inkább csak azokat szeretném barátnak akikkel már beszéltem . Remélem nem haragszol meg miatta .

2011.06.08. 15:03

Vy98 Háj(L)

2011.04.08. 19:07

House Of Wax Boldog Ünnepeket Kívánok :)

2010.12.24. 08:08

Ency112 jujjj nagyon köszönöm :D <3

2010.12.17. 15:03